Sus
  >  Destinatii   >  Africa   >  Pe unde am sarbatorit in alti ani de Revelion cu copiii?

Trecerea intre ani de la final de pandemic 2020 este in continuare sub semnul restrictiilor de deplasare. Asa ca planificarea unei excursii de Revelion vine la pachet cu alte difficultati decat acelea cu cercetarea vremii si alegerea daca vrei la frig si ski sau cald si inot. De data aceasta trebuie sa vezi unde ai voie sa mergi (conform restrictiilor in vigoare anti-covid) si unde poti sa mergi (in functie de amaratele orare de zbor, ramase golase din lipsa de turisti). Cum planul nostru facut de multa vreme pentru acest Revelion s-a anulat, va trebui sa fim foarte spontani si sa rezervam on the go, asa cum asa eficient ne-a invatat pandemia, raspunsul autoritatilor la ea, si calatoritul distantat social. Dar sa ramanem bine dispusi, si sa ne uitam cam pe unde ne-am plimbat in ultimii ani, pe cand destinatiile se alegeau altfel.

Revelion cu bebelusa de 4 luni prin Portugalia si Spania

Primul roadtrip si prima vacanta lunga in formula de 4, a fost prin Portugalia si Spania, un roadtrip minunat in care am trecut prin Granada, Algarve, Sintra, Evora, Monsaraz, Porto, Pedras Salgadas, Serpa, Cadiz si Ronda. Una din cele mai frumoase excursii cu copiii, si un loc minunat de mers in orice anotimp.

>> Rezerva si un revelion in Porto, unde este facuta poza de mai sus

Revelion cu copiii in Tenerife, cea mai apropiata de casa si accesibila idee exotica de vacanta de iarna

Anul urmator am revenit pe meleaguri spaniole: intai am vizitat Zaragoza, Madrid si Tara Bascilor, cu Bilbao, San Sebastian si insula Gaztelugatxe, in ultimele zile de decembrie, si pe 1 ianuarie ne-am mutat sa exploram pe indelete insula Tenerife.

>> Cauta si tu cazare in Tenerife

Africa de sud si o trecere intre ani printre animale salbatice si peisaje extraordinare

Am parasit Spania in urmatorul an, si am dus copiii la safari, in Africa de Sud, o amintire inca vie dupa atatia ani in mintea lor. Si nu doar safari, ci si 8 zile in jurul Cape Town, si un final de vacanta la Sun City.

>> Cauta cazare in Cape Town!

Cum sa iti petreci un fantastic Revelion in Vietnam, urmat de vizite in Hong Kong si Macao

Am schimbat continentul anul urmator, si Revelionul ne-a gasit pe meleaguri asiatice, in Vietnam. Imediat apoi ne-am mutat, tot in Asia, in Hong Kong (inclusiv la Disneyland HK– alta amintire draga a celor mici) si Macao.

Revelion si Craciun in emisfera sudica, tocmai hat departe, in Australia

Anul trecut ne-am dus departe. Tocmai hat in Australia, la capatul pamantului. Si a fost minunat! Craciunul l-am facut in Sydney, apoi a urmat o saptamana de la sud la nord prin Tasmania, Melbourne, Great Ocean Road, si, printr-o serie de intamplari, Margaret River si Perth si imprejurimile, in Australia de Vest, inca o saptamana.

Revelion pe plaja in Costa Rica

Primul si cu siguranta nu ultimul revelion pandemic l-am sarbatorit in Costa Rica, dupa ce Craciunul l-am petrecut pe plajele cu apa turcoaz din Aruba. Costa Rica timp de doua saptamani a fost o aventura minunata, cu plaje superbe, vulcani maiestuosi, o capitala cu muzee interesante si paduri tropicale si cascade, pline de pasari si animale exotice.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare