Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Ce accesorii pentru copii ne fac viata mai usoara in calatoriile cu avionul?

Nu ne place sa calatorim cu prea mult bagaj dupa noi, mai ales atunci cand calatorim cu avionul preferam sa avem totul in bagajul de cala, si cat mai putin la noi. Dar sunt totusi cateva accesorii care ne fac viata mai usoara in timpul unui zbor cu avionul cu copilul.

Valiza Bedbox Jetkids de la Stokke, nelipsita in zborurile lungi cu copiii

Nu o luam in orice calatorie, dar daca aventura ce urmeaza implica un zbor lung, valiza Bedbox Jetkids de la Stokke, ce transforma scaunul de avion in patut pentru cei mici, ne este companion negresit. In plus, spatiul astfel creat pentru Ema are destul loc si penteu picioarele lui mami sau ale fratiorului Lucas.

Ghiozdanul-booster de la Trunki Boostapak

De cand Ema e suficient de mare sa stea pe booster, ghiozdanul Boostapak ce se transforma in scaun de masina ne este alaturi de fiecare data cand zburam spre o excursie si urmeaza sa inchiriem masina la destinatie. Pe langa ca se transforma in booster rapid, ghiozdanul are sufient spatiu pentru diferite obiecte necesare copiilor pe drum si in avion, precum o carte, cateva creioane sau cate un hanorac.

Sticla de apa de la Crestem si calatorim

Ne place sa avem propria sticla de apa, pe care o putem reumple (multe hoteluri si aeroporturi ofera posibilitatea de a iti umple sticla), si acum avem o simpatica sticla de la Crestem si calatorim. Iar in zborurile cu avionul sa ai extra apa la tine este musai cand calatoresti cu copiii!

Pernuta de gat pentru un somn mai comod in avion sau masina pentru copii

Noi avem doua, cumparate din Insulele Azore si din Dubai, si ne sunt tare utile in calatorii, si cum catre ele nu stiu sa pun link va pot recomanda o simpatica pernuta-veverita de la decorix.ro.

Voi ce accesorii considerati de maxima utilitate in calatoriile cu copiii?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare