Sus
  >  Rezolutii de calatorii   >  2020 - Al saptelea   >  Rezolutie 2020: Al saptelea

Daca anul trecut a fost Anul insulelor, anul acesta ne indreptam privirea spre un continent. Un singur continent. Al saptelea! Ati ghicit, in 2020 vrem sa ajungem in Antarctica, singurul continent ce ne scapase pana acum.

Bineinteles, trebuie sa mai asteptam un pic. Sezonul in care se poate merge in Antarctica este din noiembrie pana la inceputul lui martie, dar rezervarile se fac cu un an, un an jumatate inainte daca vrei sa prinzi loc in datele dorite, si in timpul de expeditie dorit. Exista si posibilitatea de a astepta, in Ushuaia un last-minute, dar noi ne-am rezervat pentru decembrie 2020 un loc pe Ocean Diamond, unul din vasele de expeditie polara din flota Quark Expeditions.

Asa ca, daca totul merge conform planului, vom sarbatori trecerea dintre 2020 in 2021 in apele inghetate ale Antarcticii, printre pinguini si foci. Si daca tot este o excursie pe care, probabil, o facem doar o data in viata, pe drum inspre al saptelea continent oprim si la fantasticele Falkland Islands si South Georgia. Si acum, sa incepem asteptarea!

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare