Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Ce parcuri de distractie din Europa vizitam cu copiii?

Desi eu personal prefer mai degraba o drumetie pe munte, un rasarit fenomenal sau un apus de exceptie, ruine antice de importanta istorica, hoteluri atipice si cazari inedite, o plimbare pe o plaja salbatica sau o intalnire extrema cu animale salbatice, trebuie sa recunosc ca pentru copii unele din cele mai amuzante zile de vacanta sunt cele petrecute prin parcurile de distractii mari ale Europei. Prin toamna planuiesc sa ne reintoarcem in Disneyland Paris, dar pana atunci mi-am amintit cu drag prin ce parcuri de distractii ne-am aventura cu copiii in anii trecuti.

EuropaPark, ultimul dintre marile parcuri de distractie din Europa vizitate de noi inainte de pandemie

In EuropaPark, cazati intr-un far deasupra intrarii in parcul de distractie, cea mai mica membra a familiei noastre si-a sarbatorit ziua de nastere. Si nu se putea un loc mai fain pentru ea! Au amuzat-o toate distractiile din parc, si au fost multe potrivite varstei si inaltimii ei, si i-au placut teribil cele 2 mascote soricei ai EuropaPark. La asta adaugam ca in acelasi weekend lung am vizitat si sate romantice prin Alsacia, dar si cochetul Basel, pot spune ca e una din cele mai reusite iesiri ale noastre la un parc de distractie din Europa!

>> Citeste despre EuropaPark si ce am facut acolo
>> Cauta cazare in apropiere de EuropaPark

Lacul Garda, locul meu preferat din Italia, si Gardaland, un parc de distractii simpatic

Lacul Garda si orasele sale sarmante e posibil zona mea preferata din toata Italia. Am revenit de nenumarate ori pe malul lui, si intr-una din dati, de un 1 iunie, am poposit si in parcul de distractii Gardaland, foarte potrivit pentru copiii mici pe care ii aveam in acel moment (1 an si 6 ani, amandoi s-au distrat de minune). Recent Family Travel Bubble a organizat si o excursie la Gardaland, dar si alte parcuri de distractie din apropiere, despre care puteti citi aici detalii, si la care ne-a parut rau ca nu am putut participa.

>> Citeste despre cum a fost vizita noastra cu copiii la Gardaland
>> Cauta cazare in apropiere de Gardaland

Efteling, in Olanda, poate parcul meu de distractii preferat din Europa

Olanda ne place tare mult, si revenim mai ales primavara, sa o vedem in floare, cu colorate ei lanuri de lalele si celebrul Keukenhof. Poti face nenumarate roadtrip-uri amuzante pentru copiii prin Olanda, pierde zile in sir pe canalele din Amsterdam, vizita sate sarmante fara numar, dar si castele impunatoare, dar intr-o primavara am inclus in traseul nostru (atunci in jurul Rotterdam), si o vizita la parcul de distractii Efteling, unde ne-am cazat chiar in parc, la unul din cele mai kids-friendly hoteluri posibile.

>> Cauta cazare aproape de Efteling in Olanda

Disneyland Paris, visul oricarui copil

Fiecare copil isi doreste o vizita la Disneyland Paris, si noi am fost cu cel mare pe cand era mai micut si singur la parinti. Am vrut sa revenim si in formula de 2 adulti+2 copii (am fost insa la Disneyland in Hong Kong cu amandoi copiii), dar pandemia ne-a luat-o inainte, si de abia in toamna planuim o incursiune in magica lume a filmelor Disney.

>> Citeste cum a fost vizita noastra la Disneyland in Paris cu un singur copil
>> Cauta cazare langa parcul Disneyland din Paris

Voi ce parcuri de distractii ati mai vizitat cu copiii prin Europa? Dar prin lumea intreaga?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare