Sus
  >  Destinatii   >  Vizita la castelul Muiderslot, excursie de o zi din Amsterdam

Aflat la est de Amsterdam, Castelul Muiderslot este perfect pentru o excursie de jumatate de zi, drumul pana acolo durind maxim jumatate de ora, si a fost una din cele 3 incursiuni ale noastre in zone rurale in timpul weekendului petrecut in Olanda.

Castelul Muiderslot, inscris UNESCO

Parte al patrimoniului UNESCO (ca parte a ansamblului de aparare a orasului Amsterdam), Muiderslot iti ofera o vizita cu aer medieval, dar si romantic, datorita arhitecturii cu 5 turnuri, podului de la intrare, gradinilor perfecte si a pozitionarii pe malul marii.

O vizita ghidata este inclusa in pretul de intrare, si vei putea pasi in camere mobilate in stilul primilor ocupanti ai castelului, in timpul perioadei Golden Age, dar vei si afla amanunte interesante si mai putin cunoscute despre modul de viata din Olanda in trecut.

Cei mici au deasemenea o gramada de distractii aici, o parte din castel fiind transformat in expozitie interactiva pentru cei mici, despre cavaleri si armuri.

Noi am petrecut 2-3 ore printre turnurile si scarile stramte ale castelului, si apoi ne-am intors la Amsterdam.

Intreg weekendul nostru in doi in Olanda: Ce am vizitat in Amsterdam / O zi la Keukenhof, cel mai mare parc floral / Plimbare prin 3 sate pitoresti, Zaanse Schans, Volendam si Marken / Vizita la castel, Muiderslot

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare