Sus
  >  Calatorii cu copii   >  8 locuri de cazare inedite din Romania

Cand calatoresti prin Romania nu trebuie sa te gandesti automat la hoteluri anoste or pensiuni fara personalitate. Cu un pic de cercetare gasesti sa innoptezi in locuri de cazare cu adevarat inedite si originale. Si iata cateva exemple testate de noi!

Noapte intr-un tanc

Da, bineinteles ca se poate! Si chiar la noi in Romania, in apropiere de Orastie, la Arsenal Park. Si nu numai ca ai parte de aceasta experienta cu totul inedita, dar ai si tot confortul, fara sa iti lipseasca nimic din ce ai avea intr-o pensiune normala. In plus, in jurul tancurilor in care poti dormi este un intreg parc tematic, dar si un aquapark alaturi.

Glamping pe coame de dealuri

Ursa Mica a fost primul resort de glamping aparut in Romania, si, desi si-a schimbat locatia, din Nucsoara, Arges deasupra culoarului Rucar-Bran, esentialul l-a pastrat: corturi confortabile, privelisti senzationale cu coame muntoase, iarba verde si aer curat. Una din cele mai inedite locuri de cazare din Romania.

In delta in casute acoperite de stuf

Anul acesta weekendul nostru anual in Delta Dunarii a fost la Gura Portitei, unde am dormit in casute albe cu bleu, cu acoperis de stuf, o experienta pe care o recomandam tuturor.

Somn intr-un hotel plutitor

Tot in Delta Dunarii ramanem, de data aceasta insa e vorba de un altfel de hotel inedit: plutitor. Carpatia se numeste, si este acostat permanent de-a lungul falezei din Sulina, un loc extraordinar in Romania.

Weekend la Ferma Dacilor

La Ferma Dacilor, care nu este foarte departe de Bucuresti, te poti caza in mici casute deasupra unui rau, sau in casa mare a fermei, unde vei primi o camera cu un geam complet rotund, perfect pentru a admira dealurile verzi din jur.

Casuta bunicii

O casuta ca din povesti te invita la un weekend in natura, cu peisaje exceptional de frumoase, deasupra Bran-ului, in satul montan Simon. Casuta are 2 dormitoare, si este minunat decorata traditional, cu prispa, sobe, balansoar de lemn si semineu pentru serile friguroase de la munte.

Nopti de vara in case vechi de 200 de ani

Raven’s Nest, unul din cele mai frumoase locuri de cazare din Romania, te invita, pe timpul sezonului cald, in una din casutele din complex, case din Apuseni, vechi de una, doua sute de ani, perfect reconditionate chiar si pentru cel mai mofturos calator.

Bungalow-uri pe malul apei

Nu e Delta Dunarii, ci a Siretului, si e una din cele mai placute surprize autohtone de care am avut parte. La Zaga Zaga Resort te cazezi in mici casute de lemn, de-a lungul canalelor deltei, decorate in stil minimalist-traditional, si cu o terasa generoasa inspre apa.