Sus
  >  Destinatii   >  Europa   >  Croatia   >  3 sugestii mai neobisnuite de Piete de Craciun in Europa

Toata lumea stie de frumoasele piete de Craciun din Viena, or de superba atmosfera de sarbatoare din micile orase cochete ale Alsaciei. Dar azi vin sa va propun 3 destinatii mai „neobisnuite” pentru a intra in magia sarbatorilor de iarna.

Craciun in Spania la Zaragoza

Cochetul Zaragoza te asteapta cu o catedrala fantastica si o piata de Craciun pe masura chiar langa. In plus, orasul din centrul Spaniei este considerat orasul lui Goya, cel mai faimos fiu al sau, si vremea rece o vei putea combate cu o serie de muzee extraordinare de arta, dar si cu un inedit muzeu al pompierilor.

>> Citeste mai multe despre Zaragoza si Piata sa de Craciun
>> Cauta oferte de cazare in Zaragoza

Adventul la Zagreb

Din Spania, haideti in Croatia, la Zagreb, sa petreceti de advent in una din multele piete de Craciun de aici, castigatoare a numeroase mentiuni prin topuri de cele mai frumoase din Europa. Si pe buna dreptate, e o atmosfera fantastica, intregita de Craciunul copiilor si de un patinoar gigantic. In plus, lacurile Plitvice sunt deschise si iarna, si sunt la doar 2 ore si jumatate de Zagreb.

>> Citeste mai multe despre Zagreb: Piata de Craciun | Ce poti face cu copiii in capitala Croatiei | Vezi si atmosfera vara
>> Cauta oferte de cazare in Zagreb

Sarbatori de Craciun pe malul lacului in Montreux

In Montreux in Elvetia vei petrece Craciunul alaturi de faimoasa statuie a lui Freddie Mercury, ceea ce din start iti garanteaza sarbatori cu stil. In plus, vinuri si delicatese din zona te asteapta printre alte distractii specifice, totul pe malul Geneva, cu fundalul varfurilor Alpilor la orizont.

>> Citeste mai multe despre Montreux si Piata sa de Craciun | Vezi unde poti merge la ski in Elvetia
>> Cauta cazare in Montreux

Tu ce piete de Craciun ai in plan sa vizitezi de aceste Sarbatori? Noi inca nu ne-am decis, insa credem ca vom mai vizita inca o piata de Craciun in Romania, asa cum ne este traditia an de an.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare