Sus
  >  Destinatii   >  Europa   >  Bulgaria   >  Seven Generation Winnery – In vizita la o crama din Bulgaria

Daca esti in cautare de o destinatie de weekend extrem de aproape de Bucuresti (in jur de o ora si jumatate cu masina), dar extrem de scenica, si cu vin foarte bun, Seven Generation Winnery din Bulgaria, crama de deasupra Dunarii si de langa Ruse, poate fi o idee de excursie foarte interesanta.

>> Poti rezerva o escapada la Seven Generation Winnery aici

V-am tot povestit de vizitele noastre la diferite crame si podgorii prin jurul Bucuresti-ului, cu peisaje superbe si vin bun (cum ar fi Avincis sau Lacerta), sau prin tinuturi indepartate, cum ar fi Windelands din Africa de Sud, Toscana din Italia sau Douro Valley din Portugalia. Insa extrem de aproape de Bucuresti, peste pod la Giurgiu, este o alta zona viticola importanta, de data aceasta a Bulgariei. Si aici poti vizita, degusta vin sau chiar si caza intr-un loc absolut superb: Seven Generation Winnery.

Superbele peisaje cu Dunarea de la Seven Generation Winnery

Noi am fost in mijlocul toamnei, si am prins un soare superb, astfel incat am putut din plin admira peisajele superbe, fie de la etajul pensiunii, fie din curte.

Ne-am plimbat si pe la toate animalutele micii ferme atasate de vinarie, am testat din plin vin delicios, si singurul lucru pe care l-am ratat a fost o balaceala in piscina infinitului, cu vederi la podgorie si la Dunare, pentru care trebuie sa vii vara bineinteles.

 

Seven Generation Winnery e un loc bun de vizitat aceasta zona din Bulgaria. Este la aproximativ 20 de minute de Ruse, la fel si de canionul Rusenski Lom sau manastirea Basarabovo, si la aproximativ doua ore de Veliko Tarnovo, satul Arbanassi, dar si de Silistra, tot pe Dunare mai sus. Ba poti sa te opresti aici si in drum spre alte destinatii mai indepartate din Bulgaria or Grecia.

Poti rezerva tot felul de camere la Seven Generation Winnery, fie in cladirea principala, fie in anexe, de la duble simple, la triple, family, si chiar si un penthouse la ultimul etaj, cu o terasa panoramica fantastica.

Apusurile sunt fabuloase aici, soarele apune undeva peste Dunare, in zare, si tot peisajul devine stralucitor.

Dupa vii, te poti plimba si printr-o plantatie de pruni, un alt deliciu produs la Seven Generation.

Copiii adora piscina de la Seven Generation Winnery – am ajuns si vara la crama de deasupra Dunarii

Construita in stil de piscina infinita, este o placere racoritoare vara. Are privelisti catre vii si Dunare, iar chiar langa este amemanajt un mic loc de joaca.

>> Poti rezerva o escapada la Seven Generation Winnery aici

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare