Sus
  >  Calatorii cu copii   >  4 locuri superbe de care poate nu stiai pe litoralul romanesc

Stiti vorba aceea: e urat si nu ai ce face la noi pe litoral? E falsa si e doar un mit care ruleaza an de an in presa in cautare de senzational. Ca in toate zonele de pe glob, si la noi pe litoral sunt hoteluri urate si hoteluri faine (aici cateva recomandari la Marea Neagra testate de noi), plaje aglomerate sau plaje salbatice ori cochete, locuri in care se inghesuie lumea si locuri de care stie putina lume. Despre 4 astfel de locuri tare simpatice de pe litoral va vorbesc in acest articol.

Faleza 23, o scara panoramica deasupra marii

De la un camping cochet, nou infiintat in margine de Costinesti, o scara de lemn traverseaza faleza de deasupra marii, si te duce pe o plaja stramta, intre stanci si valuri. E probabil cel mai instagramabil loc in acest moment de pe litoralul romanesc, si lumea a cam inceput sa afle de el. Viziteaza-l data viitoare cand esti la mare!

Turnul-releu de televiziune de la lacul Techirghiol

Intr-o tara fara prea multe cladiri inalte, o constructie de aproape 200 de metri, intr-una din cele mai turistice zone ale Romaniei, ar trebuie sa atraga puhoaie de turisti, nu e asa? Nu! Am avut doar pentru noi o dupa amiaza intreaga un turn impozant, pe mal de lac sarat cu maluri stancoase spectaculoase, inconjurat de campuri verzi pline de flori colorate, cu carari lungi de plimbare. Se ajunge pana langa turn (din pacate nu se poate urca in el, este releu de televiziune doar) pe un drum astfaltat.

Clos de Colombe, cea mai mica crama din Dobrogea si un loc dragut de plimbari si pranz cu aer frantuzesc

O frantuzoaica din Champagne a avut ideea podgoriei si cramei Clos de Colombe, si acum e unul din cele mai sarmante locuri de pe litoral, la o aruncatura de bat de popularele statiuni de la noi de la mare, chiar pe drumul spre Olimp.

Herghelia Mangalia

La 2 pasi de Neptun este infiintata in anul 1928 Herghelia Mangalia, cu scopul de a creste si populariza rasa de cai pur sange arab. Din 2002 este in administrarea Regiei Nationale a Padurilor, si poate fi vizitata. Te poti plimba printre grajduri si admira caii, dar iti poti rezerva, in prealabil, si plimbari cu caruta sau ore de calarie.

Stiai de aceste locuri inedite de pe litoralul romanesc? Ce ne mai poti recomanda pentru aceasta vara?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare