Sus
  >  Calatorii cu copii   >  3 plaje cochete la Marea Neagra in Romania

Am ajuns deja de doua ori la Marea Neagra in Romania anul acesta, cu baza la un hotel in Eforie Nord, si de fiecare data intrebarea a fost: unde mai mergem azi la plaja, pentru ca nu suntem genul sa stam intr-un singur loc, chit ca aveam plaja si fix sub geamul nostru. Asa ca iata ce plaje cochete am mai descoperit pe litoralul romanesc anul acesta!

Plaja Copahavana in Olimp

Intr-o zona mai retrasa a Olimpului, dar accesibila usor cu masina, Plaja Copahavana a fost o experienta tare placuta pentru noi. Ai aici tot ce iti trebuie: sezlonguri si umbrelute, intrare lina in apa, buna pentru copii, restaurantul Popasul Pescarilor, o experienta culinara foarte buna, o pizzerie, dar si un beach bar cochet pentru a mai sta la un cocktail dupa o zi de plaja. In plus, daca ai chef de miscare, iti recomand o plimbare pe sub stancile rosiatice ce vegheaza plaja, si pe langa cazemate ramase incremenite in timp de la Al Doilea Razboi Mondial, pana la Plaja Halta Pescarus, o plaja aproape salbatica, ascunsa intr-un golf, una din plimbarile mele preferate pe litoralul romanesc.

Moussay Beach Club, tot in Olimp

Ramanem in Olimp, dar in zona cu hoteluri mai multe, si in alta zi am decis sa facem o vizita la cea mai noua aparitie in peisajul Beach Club-urilor din Romania, la Moussay Beach. Preturile aici sunt simtitor mai mari decat la Plaja Copahavana, dar si confortul sezlongurilor si amenajarea plajei sunt pe masura. In oferta culinara aici a fost doar pizza (spre bucuria copiilor), iar apa e cu intrare lina, fara valuri dat fiind pozitia protejata intr-un golfulet.

Plaja Eforie Sud, descoperirea noastra de anul acesta

Cea mai mare descoperire a noastra a fost insa plaja din Eforie Sud, unde apa este foarte turcoaz, atmosfera este relaxata si umbrelutele sunt de stuf. Si ca sa va vand un pont, in 2022 se deschide un nou hotel cu piscina in Eforie Sud, la doi pasi de plaja.

Cum noi am avut cazare in Eforie Nord, sora sa mai mica Eforie Sud a fost la 5 minute distanta cu masina, si am profitat sa ne si plimbam pe faleza complet refacuta anul acesta, una din plimbarile frumoase la apus pe litoralul romanesc de care am avut parte in aceasta vara.

>> Vezi cum a fost weekendul nostru prelungi la Eforie Nord | Rezerva si tu Hotel Pasha

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare