Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Trei recomandari de cazare pe litoralul romanesc

Dintotdeauna cateva weekenduri pe vara, desi mergem hai hui si prin lumea intreaga, le rezervam pentru incursiuni pe litoralul romanesc. Si pana la urma, de ce nu? Sunt multe mituri despre Marea Neagra de la noi, si am prezentat si cateva adevaruri, intr-un articol trecut, dar adevarul cel mai important ramane acesta: daca te prinde un weekend canicular in Bucuresti, cel mai rapid, usor si aproape este sa dai o fuga la Marea Neagra!

Si locuri de mers si activitati de facut ai din plin! Ai dupa gust: plaje salbatice si neamenajate, dar ai si plaje cochete cu tot confortul. Pe langa acestea: dino park si alte activitati amuzante pentru copii, cetati antice, crame cu vin delicios, epave scenice si cate si mai cate. Dar unde te cazezi pe litoralul romanesc, este una din intrebarile care macina gandurile multor bucuresteni inainte de a alege sa petreci un weekend la mare. Asa ca iata 3 recomandari, in 3 statiuni diferite, dupa gust, testate de noi la mare, si avantajele lor.

Pasha Hotel – o optiune de cazare cu tot confortul chiar pe faleza din Eforie Nord, una din cele mai populare statiuni de pe litoralul romanesc

Este deschis si o parte din extra sezon, si de aici am vazut cele mai faine rasarituri deasupra marii, direct din pat. Hotel Pasha este un hotel nou, cu camere moderne si cu tot confortul, si in plus are si apartamente in care incap 2 adulti si 2 copii, lucru nu tocmai intalnit pe litoralul romanesc. Poti citi aici mai multe despre cum a fost una din sederile noastre la Hotel Pasha in Eforie Nord (de atunci am mai revenit de catev ori, chiar si in extra sezon – anul acesta deschid de Paste si 1 Mai!)

>> Rezerva aici Hotel Pasha, acum cu oferte EARLY BOOKING

Mojo Resort – hotelul nostru preferat in Eforie Sud

De cativa ani am descoperit Eforie Sud, sora mai mica, mai verde, mai linistita, si ne-am indragostit de aceasta statiune mai necunoscuta de pe litoralul romanesc. De fiecare data cand revenim aici (si de doua ori pe sezon), stam mereu la acelasi hotel: Mojo Resort. Copiii sunt indragostiti de piscina aclimatizata de la Mojo, camerele sunt noi si foarte luminoase, iar plaja din Eforie Sud are cele mai turcoaz ape de pe litoral. Trebuie sa recunosc ca mie imi plac si apusurile la Mojo: piscina turcoaz, turnul de pe lacul Techirghiol si soarele in lumini portocalii. Vis!

>> Vezi preturi la Mojo Resort in Eforie Sud

Hotel Neko, una din cele mai frumoase privelisti cu marea de la noi este in Saturn

Daca vrem o cazare fix, dar fix pe plaja, efectiv sa iesim din hotel direct pe nisip, atunci ne indreptam spre Hotel Neko, in Saturn. De la camerele de la etajele superioare ai o priveliste exceptionala cu faleza si marea de aici, si desi camerele, o parte din ele, nu sunt renovate recent, ai un mare avantaj: pretul foarte mic, astfel incat e usor sa „inghesui” intre doua excursii de vara scumpe prin tari straine un weekend de balaceala la noi la mare. Mai ales ca plaja din Saturn este minunata pentru copii, cu apa linistita si intrare lina si nisip fin!

>> Rezerva o vacanta in Saturn la Hotel Neko

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare