Sus
  >  Rezolutii de calatorii   >  2021 - Niciun plan   >  Rezolutie pandemica pentru 2021: Niciun plan

In 2020 incepusem anul cu planuri grozave: urma sa il incheiem tocmai hat pe al saptelea continent, in croaziera prin Antarctica. Apoi a venit pandemia, lockdown-ul pe dealurile din Breaza si toate planurile noastre s-au dat peste cap si s-au anulat, unul dupa altul. Am calatorit, cum si unde s-a putut, cum sa nu calatorim, doar asta ne e stilul de viata, dar fara nicio urma de plan. Am avut o luna iunie hai hui prin Romania, o vara de roadtrip-uri prin Europa, o toamna plina de ruine, un 1 decembrie la safari si prin Zanzibar, un Craciun in Aruba si un ianuarie inceput prin Costa Rica si Mexic.

Una peste alta 2020 a fost un an plin de calatorii, cu nu mai putin de 20 de tari vizitate. Dar 2021 nu se anunta asa bun. Cu restrictii in floare peste tot, cu cerinte de intrare care mai de care mai fanteziste sau irealiste, suntem momentan mai mult sau mai putin blocati in granitele Romaniei. Asa ca, in premiera, rezolutia noastra pentru 2021 este o… non-rezolutie. Nu are nume, nu are planuri, nu are specific. E prima oara din 2012 cand vom calatori… unde apucam. Daca apucam. Nu facem rezervari, si nu ne iluzionam ca se va putea calatori undeva anume. Sau undeva oriunde. 2021, surprinde-ne deci!

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare