Sus
  >  Descopera Romania   >  Bucuresti si in jurul sau   >  3 piete de Craciun pe care sa le vizitezi in Romania

Romania nu este neaparat o vedeta pe harta cu cele mai frumoase Piete de Craciun fantastice din Europa, precum cele din Germania, Franta, Croatia or Austria, dar fenomenul acesta a inceput sa prinda amploare si la noi. In Romania Piata de Craciun din Sibiu e deja cunoscuta in toata tara, dar si cele din Bucuresti au devenit o traditie, si sunt din ce in ce mai frumoase de la an la an. Iata deci de la noi 3 sugestii de destinatii pentru a intra in spiritul Sarbatorilor de iarna.

Craciun intre palate la Oradea

Cea mai frumoasa piata de Craciun de la noi din Romania dupa noi este cea din Oradea, pe care am vizitat-o anul trecut impreuna cu copiii. Casutele parca sunt desprinse din basme, dar atmosfera speciala este data de palatele Art Nouveau, colorate si decorate si impecabil restaurate ce imprejmuiesc zona.

>> Citeste despre Piata de Craciun de la Oradea.
>> Vezi oferte de cazari in Oradea

Sibiu, cea mai faimoasa Piata de Craciun din Romania

Este una din cele mai faimoase piete de Craciun din Romania, cu o sumedenie de distractii si pentru copii si pentru cei mari. In plus, Sibiu este un oras perfect pentru city break, cu o sumedenie de atractii.

>> Citeste mai multe despre Piata de Craciun din Sibiu | Plimbare cu copiii prin centrul vechi al Sibiu-ului | Ce sa vizitezi o zi in Sibiu

Piata de Craciun din Bucuresti

In ultimii ani in Bucuresti avem mai multe piete de Craciun, care arata din ce in ce mai bine. Anul trecut am avut doua piete de Craciun standard, la Piata Universitatii si in fata Palatului parlamentului, dar si una atipica, micuta, intitulata Craciunul copiiilor, o minunatie de loc pentru cei mici. Citeste mai multe despre piata de Craciun din Bucuresti.

Update 2021: In 2021 a aparut si Classical Christmas Market, in fata Operei Nationale, dar West Side Christmas, in Parcul Moghioros. De data aceasta, cea din fata Palatului Parlamentului nu s-a mai organizat.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare