Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Plimbare prin Sibiu si centrul sau vechi

Parchezi in Piata Mica din Sibiu, trecind pe sub Podul Minciunilor, si prima decizie pe care trebuie sa o iei este incotro sa apuci. Prin tunelele de sub Turnul cu ceas vei ajunge in Piata Mare, iar in partea opusa poti ajunge in Piata Huet si cladirile sale colorate. Nu ezita sa faci cateva poze pe pod, si apoi porneste-o agale in ce directie iti face prima cu ochiul.

Daca esti la prima vizita in Sibiu, urcatul in Turnul cu ceas este aproape obligatoriu. Nu doar ca vei afla amanunte despre istoria acestui oras, ci si, de sus, vei avea parte de o panorama frumoasa cu intreg centrul vechi si casele sale care par ca se uita la tine. In turn se urca din Piata Mica, iar prin tunelele de sub el se trece in Piata Mare, cea in care in decembrie se organizeaza Piata de Craciun din Sibiu.

Mai multe pasaje cu scari si strazi in trepte te conduc catre partea de jos a orasului, si aceasta plina de restaurante imbietoare si de stradute cu case colorate.

Nu te opri doar la plimbarea prin centrul vechi al Sibiu-lui, mai gasesti aici si alte comori! Muzeul Satului ASTRA e unul din cele mai frumoase muzee in aer liber din Romania, iar chiar alaturi gasesti si o gradina zoologica bine pusa la punct. Peste drum de aceste doua obiective gasesti hotelul Hilton si restaurantul sau traditional, unul din locurile noastre preferate din Sibiu pentru luat un pranz pe cinste.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare