Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Sighisoara cea colorata in 30 de poze

Nu suntem la prima vizita in colorata cetate din Transilvania (ultima data am vizitat Sighisoara cu ocazia unui weekend la Valea Verde), dar niciodata nu i-am prins stradutele pietruite asa libere ca acum, cu ocazia unei plimbari in ultima zi inainte de redeschiderea teraselor de pe 1 iunie. Desi lume era, si magazinele de suveniruri isi imbiau clientii cu tot felul de obiecte decorative si jucarii cu aer medieval, nu erau grupuri galagioase, nu erau strazile impanzite de mese si umbrele, si totul era linistit si te indemnau la liniste si plimbare agale.

Orice vizita in Sighisoara musai trebuie sa treaca pe langa Turnul cu ceas, Casa cu cerb, si pe Scara scolarilor un urcus pe vechile trepte acoperite pana la Biserica din deal.

Noi am luat-o agale pe fiecare straduta, pe langa fiecare zi si turn de piatra, si pe sub fiecare pasaj, si Sighisoara ni s-a infatisat in toata frumusetea ei!

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare