Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Roadtrip prin Romania cu copiii de 1 decembrie: Piata de Craciun de la Sibiu

Ultima noapte a roadtrip-ului nostru prin Romania cu copiii am petrecut-o la Sibiu, cu scopul precis de a vizita faimoasa Piata de Craciun. Am ajuns pe dupa amiaza, si ne-am dus direct in centrul orasului. Lucas este mare fan al pietelor de Craciun, an de an mergind in cele din Viena si Bucuresti, asa ca programul de seara din Sibiu l-a incantat. Mai ales ca a gasit si distractii pentru el: trenulet, carusel, o sumedenie de casute in miniatura si, chiar, pe Mos Craciun (care iti oferea – contra cost – o poza cu el).

 

Cum a fost la Gradina zoologica din Sibiu cu copiii

A doua zi de dimineata am atins al punct pe lista noastra de vizitat: gradina zoologica din Sibiu, care, convenabil, era situata fix vizavi de hotelul nostru. Batea un vant foarte tare, dar am razbit ca sa vedem tigrii, zebrele, strutii si alte animale.

Unde ne-am cazat cu copiii in Sibiu pentru a vizita Piata de Craciun?

Am ales hotelul Hilton, desi nu este situat central, in special pentru piscina. Alaturi de noi, o armata de parintii si multi copii alesesera acelasi hotel, deci atmosfera a fost una haioasa, dar galagioasa. Lucas s-a bucurat si de locul de joaca din spatele hotelului, cu topogan si leagane.

Unde am mancat in Sibiu cu copiii?

Seara am mancat la piata de Craciun, insa a doua zi, dupa vizita la zoo si inainte de a porni pe drumul spre casa, am oprit la un restaurant care ne este foarte drag: Camara Boierului, situat in spatele hotelului Hilton, unde ne-am intampinat dovleci giganti, baloti de paie, carnati uscati si jumari delicioase.

Intreg turul nostru de 1 decembrie cu copiii prin Romania:

Traseul / Prima noapte, cu aer oriental, la Valcea | Pranz la palat | Vizita la castel | Tur prin cetate | Piata de Craciun de la Sibiu

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare