Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Roadtrip prin Romania cu copiii de 1 decembrie: 1 palat, 1 castel, 1 cetate si 1 piata

De 1 decembrie am decis sa mai vizitam un pic din Romania. La Alba Iulia si Hunedoara ne doream demult sa ajungem, si planul facut a inclus si Piata de Craciun din Sibiu, ultra marketata in acest an ca destinatie de top in luna decembrie. Si asa a iesit un traseu dragut de cateva zile de roadtrip cu copiii prin Romania, pe care vi-l prezint mai jos.

 

Roadtrip prin Romania cu copiii de 4 zile

Avind 4 zile libere la dispozitie, am facut un tur mai amplu. Destinatia cea mai indepartata era Alba Iulia, dar pentru ca am calatorit cu doi copii de varste mici, am facut o escala de o noapte la Ramnicu-Valcea. A doua zi dimineata am poposit pe la Avrig, langa Sibiu, pentru un pranz si un tur de domeniul al Palatului Bruckental.

Pe dupa amiaza am ajuns la Alba Iulia, unde am poposit doua nopti. In prima zi am consultat prognoza meteo, si am ales sa mergem pana la Hunedoara, unde nu ploua, sa vizitam un castel extrem de frumos, Castelul Corvinilor. In ultima zi in cetatea Alba Carolina am vizitat pe indelete fortificatiile, pietele cetatii, Sala Unirii si Muzeul Unirii, vremea tinind de data aceasta cu noi.

Ultima seara a excursiei prin Transilvania ne gaseste la Sibiu, la Piata de Craciun. Pe 1 decembrie, inainte de a ne intoarce acasa in Bucuresti, ne-am balacit la piscina hotelului din Sibiu, si am vizitat gradina zoologica.

In curand detalii… Intreg turul nostru de 1 decembrie:
Traseul / Prima noapte, cu aer oriental, la Valcea | Pranz la palat | Vizita la castel | Tur prin cetate | Piata de Craciun de la Sibiu

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare