Sus
  >  Rezolutii de calatorii   >  2016 - 4 roadtrips in 4   >  Roadtrip cu copiii prin Norvegia, vara la frig -> Oslo si o dupa amiaza de plimbari plus o noapte la un design hotel

Dupa Alta at fi urmat conform planului initial 2 nopti si o zi intreaga de plimbari in Oslo cu copiii. Aveam multe planuri: sa ducem copiii la muzeul vikingilor, sa ne plimbam prin parcul cu statui caudate, celebru in Oslo si cate si mai cate.

Ne-am plimbat cu copiii in zona noastra preferata din Oslo

Mai fusesem doar o data in Oslo (doar in doi), si aveam o viziune clara despre ce putem face cu copiii. Din pacate, incurcaturi cu zborurile ne-au redus sederea in Oslo la o dupa amiaza si o noapte. Asa ca planul a fost schimbat in mod radical, si ne-am multumit cu o plimbare pe asfintit si inserat prin cea mai frumoasa zona din punctul meu de vedere din Oslo, o faleza pe malul marii pornind de la muzeul Astrup Fearnley, zona Tjuvholmen (de altfel unde aveam si hotelul localizat).

 

Am baut un pahar de vin pe malul fiordului Oslo, in timp ce copiii au mancat in croissant, si apoi ne-am oprit pe mica plaja cu pietre a muzeului de arta moderna, pentru a arunca cu pietre in apa rece.

Ne-am plimbat de-a lungul falezei, si am testat locul de joaca, si pe seara ne-am oprit la unul din restaurantele cu terasa cu sobita pentru a lua cina.

Unde ne-am cazat cu copiii in Oslo?

Spuneam in titlu de un design hotel, si acesta este The Chief, o noua aparitie in Oslo, cu camere superb decorate, cu balcoane de sticla colorata cu vedere la mare. Pe acoperis este un roof bar perfect ca zona de relaxare, si ne-a placut tare mult sederea aici (prea scurta din pacate, vom reveni pentru a il testa mai in amanunt).

Cu aceasta se incheie roadtrip-ul nostru de vara, din Oslo ne-am intors acasa. Urmeaza apoi cel de toamna, mult mai scurt insa, dar placut de asemenea, pe care, acum cand scriu acest post tocmai l-am incheiat, si rezolutia noastra de travel pe 2016 a fost finalizata cu succes. Deja ne gandim ce planuri sa ne facem pentru 2017, si negociem intens diferite idei. Ce stim cu siguranta este ca daca in 2016 si 2015 am batatorit Europa, preferind zboruri scurte (dat fiind ca in 2015 am fost cu burtica si in 2016 Ema a fost bebe), cu siguranta 2017 va aduce explorari mai indepartate si aventuri mai exotice.

Roadtrip nordic de vara: Traseul prin 3 tari scandinave / 2 zile in Stockholm / In vizita la Mos Craciun in Rovaniemi / O noapte cu aurora boreala, intr-un iglu de sticla / Popas in Inari / La capatul de nord al Europei, Nordkapp / Popas in Lillefjord si hike la cascada iubirii / Hammerfest, orasul ursilor polari / Alta si catedrala aurorei boreale / Plimbare de dupa amiaza si o noapte la in design hotel, in Oslo

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare