Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Antrenament pentru vara: In aprilie, niciun weekend fara mare

Nu a fost ceva planificat. Dar asa a fost sa fie. Se pare ca in aprilie nu am putut niciun weekend sa stam departe de mare! Dar bineinteles, am variat si nu a fost aceeasi mare: am salutat marea Nordului, am dat o raita si la marea noastra, cea Neagra, dar pe la vecinii bulgari, si am fost in doua zone diferite la marea Mediterana. A fost cum s-ar zice o luna de pregatire pentru sezonul estival, cand de abia asteptat sa mergem cu cei doi mici shopahlici la plaja.

 

Niciun weekend fara mare: Marea Nordului

Am inceput cu 1 aprilie, care ne-a gasit in Amsterdam si imprejurimi, vizitind, in doi (primul concediu fara copii in foarte multa vreme), vechi satuce pescaresti si castele pe coasta Marii Nordului.

Niciun weekend fara mare: Marea Neagra

In al doilea weekend din aprilie, am fugit peste granita la bulgari, de data aceasta cu copiii, pentru un weekend la Lighthouse, un hotel cocotat pe malul stancos al Marii Negre, baza pentru plimbari de doua zile, fie pe diferite plaje in nord-est, intre Varna si Shabla, fie putin mai in interiorul tarii, pe la cetati si stanci interesante.

Niciun weekend fara mare: Marea Ligurica in Toscana

In al treilea weekend, un zbor scurt ne duce pe toti 4 in Bologna, in Italia, punct de pornire pentru o vizita in Florenta si un mini roadtrip prin Toscana, ocazie cu care am ajuns pana la malul Marii Ligurice, parte din Marea Mediterana, pe faleza de la Livorno.

Niciun weekend fara mare: Marea Tireniana

Dupa trei zile prin Toscana si Bologna ne-am intors in Romania, doar pentru a pleca la sfarsitul saptamanii urmatoare din nou in Italia, de data aceasta iar in doi, pentru un long weekend pe coasta Amalfi, la Marea Tireniana de data aceasta (tot parte din Marea Mediterana).

Si in mai am revenit in Italia inca o data, la inceputul lui mai, de data aceasta la un lac superb si nu la mare, dar despre weekendul acela intr-un alt post!

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare