Sus
  >  Destinatii   >  America de Nord   >  5 restaurante din lumea intreaga in care poti manca intr-o pestera

Imi place sa vanez locuri de cazare inedite, dar la fel de mult imi plac restaurantele cu ceva special. Si ce poate fi mai special decat sa mananci intr-o pestera adevarata. Asa ca am intocmit o mica lista de restaurante din lumea intreaga in care masa iti va fi servita fix intr-o pestera!

Pestera pe malul marii, in Thailanda, pe Railay Bech si un restaurant pentru o cina magica

Pe Railay Beach, una din cele mai frumoase plaje din Thailanda, poti lua pranzul, cina sau bea un cocktail la apus alaturi de o carte buna in The Grotto, unul din cele mai faimoase restaurante din lumea intreaga. In pestera sapata in calcar vei sta comod la mese de lemn, si vei admira traficul barcilor colorate si joaca maimutelor pe plaja din fata.

>> Vezi oferte la Rayavadee pe Railay Beach | Citeste despre Railay Beach, una din cele mai frumoase plaje din Thailanda

Intr-o pestera in tub de lava, pe Lanzarote in insulele Canare, un restaurant amenajat dupa imaginatia celebrului arhitect Cesar Manrique

Los Jameos del Agua este un loc care nu trebuie ratat intr-o vizita pe Lanzarote, o insula cu zeci de vulcani ce poarta in multe locuri semnatura aproape magica a lui Cesar Manrique. Un tub de lava, amenajat de mana omului cu piscine turcoaz, si amenajat de natura cu un lac subteran in care traieste o specie endemica de crab alb, adaposteste si un restaurant subteran, unde opreste macar pentru o cafea, daca nu pentru un pranz traditional canariot.

>> Pe urmele lui Cesar Manrique | Lanzarote intre vulcani si ocean | Cauta cazare in Lanzarote

Un restaurant intr-o straveche pestera submarina in Santo Domingo, Republica Dominicana

Am mancat multe mese delicioase in turul nostru de 2 saptamani prin Republica Dominicana, si ne-am cazat in multe locuri atipice, dar cel mai inedit loc in care am mancat este El Meson de la Cava. Mesele, intre peretii inclinati ai pesterii ce in trecut statea pe fundul marii, sunt decorate somptuos, cu candelabre de cristal, iar la restaurant ajungi pe o scara in spirala sau un lift panoramic de sticla.

>> Citeste despre un traseu de 2 saptamani prin Republica Dominicana | Vezi oferte de cazare in Santo Domingo

Unul din cele mai faimoase restaurante din Italia este intr-o pestera in Polignano a Mare

Langa Bari, in sudul Italiei, zona renumita pentru gastronomia ei, gasesti unul din cele mai faimoase restaurante din tara in forma de cizma: Grotta Palazzese. Nu este cu siguranta un restaurant ieftin, si ca sa poti lua masa deasupra marii in pestera iti trebuie rezervare facuta din timp, dar este cu adevarat o experienta culinara aparte.

>> Citeste despre popasul nostru in Polignano a mare | Cauta oferte de cazare in Polignano a mare

Cina in stil beduin intr-o pestera din desertul Wadi Rum, in Iordania

In a doua noastra incursiune in Iordania am cautat cazari aparte, si experiente aproape magice, si asa am ajuns sa stam in spectaculosul desert Wadi Rum la Aicha Memories Camp, unde cina si ceaiul se servesc intr-o pestera amenajata in stil beduin.

>> Citeste despre plimbari magice prin Iordania | Rezerva Aicha Memories Camp

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare