Sus
  >  Rezolutii de calatorii   >  2017 - Asia in 2 si in 4   >  Asia in 2: Railay beach, poate cea mai frumoasa plaja din Thailanda

Plimbari pe plaje frumoase e unul din hobby-urile noastre. Dar cred ca toate pe care am fost pana acum au fost intrecute de Railay Beach, Krabi, unde am poposit pentru 2 nopti in timpul turului nostru prin Thailanda.

Railay Beach este la capatul unei peninsule muntoase si stancoase, care desi unita, nu poate fi ajunsa decat cu barca, la capatul unui drum de aproximativ 15 minute din Krabi. Am ajuns putin mai devreme in port, si am stat jumatate de ora la terasa, sa admiram coloratele barci de pescuit traditionale.

Railay Beach nu este o singura plaja, ci plaje gasesti in mai multe parti ale peninsulei, de-a lungul lor gasindu-se restaurante si hoteluri.

Unde ne-am cazat pe Railay Beach?

Noi am stat la un resort de casute (pavilioane), Rayavadee, situate intre copaci desi, si unde, in fiecare dimineata am fost trezite de maimutele care isi faceau antrenamentele matinale la noi pe acoperis.

 

Desi vremea a fost ploioasa tot timpul petrecut pe Railay, acest lucru nu ne-a descurajat in niciun fel, si ne-am petrecut timpul intre diferitele plaje accesibile din hotelul nostru, dar si balacindu-ne in piscina.

Pesterile de pe Railay Beach

Intr-o laterala a celei mai frumoase plaje, puteai vizita 2 grote, ale Printesei, altare dedicate fertilitatii.

O alta pestera, Diamond Cave, de data aceasta de dimensiuni generoase, putea fi vizitata in interiorul peninsulei.

Serile ni le-am petrecut in Grotto bar, un bar in o alta pestera, de unde puteai sa te delectezi cu peisajul barcilor lungi, traditionale, imbodobite cu tot felul de fundite colorate.

Am plecat de pe Railay Beach de dimineata, la reflux, cand apa se retrage destul de mult si ca sa ajungi la barca ce te duce in Krabi esti transportat cu un tractor care reuseste sa inainteze prin pamantul noroios ramas pe cateva zeci de metri.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare