Sus
  >  Descopera Romania   >  Bucuresti si in jurul sau   >  3 locuri de joaca pe care le adora copiii nostri in Bucuresti

Vara plecam pe coclauri, dar mai petrecem si zile pe acasa, prin Bucuresti. Si cu siguranta nu stam doar in casa! Vizitam muzee, ne plimbam pe strazile din Bucuresti in cautare de arta urbana colorata, mergem la cafenele si terase rooftop, si, respectam cu sfintenie motto-ul copiilor: nicio zi fara macar un loc de joaca. Si, fara nicio ordine, iata cateva dintre locurile de joaca preferate de cei mici prin Bucuresti.

Castelul de la locul de joaca din Parcul Izvor

E de ani buni in topul preferintelor lor. Castelul din Parcul Izvor are dimensiuni mari, si e un adevarat labirint cu locuri de catarat, leagane, trasee si topogane ce pornesc din turnurile lui. Uneori Ema chiar pleaca de acasa in rochie de printesa, pentru a fi in ton cu locatia spre care ne indreptam la joaca!

Roata panoramica si alte distractii la locul de joaca Miramagica din Herastrau

La intrarea dinspre Soseaua Nordului te asteapta in Parcul Herastrau roata panoramica si restul distractiilor din jurul ei (rollercoaster, trenulet, trambuline, lanturi), dar si un loc de joaca „normal” cu leagane si cataratori, intre copaci umbrosi. Un favorit mai ales la apus, privelistile din roata sunt superbe, cu Casa Presei si lacul Herastrau!

Parcul Popa Soare si un loc de joaca de… pirati

Spre deosebire de primele 2 locuri de joaca de mai sus, in parcuri mari din Bucuresti, cel de care va vorbesc acum e intr-o mica piateta intre case, in apropiere de Calea Mosilor: Parcul Popa Soare. L-am descoperit din intamplare acum cativa ani, si a urcat rapid in topul preferintelor datorita locului de joaca de lemn, un mix intre castel si corabie de pirati.

Voi ce locuri de joaca faine frecventati in Bucuresti?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare