Sus
  >  Descopera Romania   >  Bucuresti si in jurul sau   >  Restaurante rooftop de unde poti admira Bucuresti de sus

Este una din placerile noastre de vara: la apus sa iesim la o cina simpatica, cu privelisti frumoase cu orasul nostru, Bucuresti, de sus. Si spre marea noastra incantare in ultima perioada au aparut din cei in ce mai multe restaurante rooftop, nu doar cu mancare buna, ci si cu privelisti panoramice fabuloase.

Naive, new rooftop in town

Cel mai recent deschis restaurant rooftop este insa Naive, deasupra magazinului Bucuresti. De pe terasa sa, cu geamuri de sus pana jos poti admira Casa Poporului, Intercontinental or emblematica cladire a CEC-ului, dar si forfota din Centrul Vechi.

Amethyst Sky Bar, un restaurant rooftop in centru de Bucuresti, deasupra Bulevardului Unirii

O aditie recenta in peisajul restaurntelor si barurilor rooftop din Bucuresti este Amethyst, deasupra Union Hotel, un skybar chiar deasupra Bulevardului Unirii, de unde poti admira fantanile, Casa Poporului si Catedrala aurie inca in lucru. Bucataria este si ea interesanta, singurul dezavantaj pe care i l-am gasit este ca pe terasa sunt doar mese mici, de 2 persoane.

Bistro la etaj, privelisti si mult roz peste Cismigiu

Situat deasupra renovatului hotel Cismigiu, Bistro la etaj este probabil cel mai roz restaurant posibil, oferind privelisti faine cu zona Cismigiu, de sus. Il poti combina cu o plimbare pe aleile Cismigiului, pentru o seara tare faina!

Nomad Skybar, centrul vechi al Bucuresti-ului de sus

Pentru atmosfera si muzica, la Nomad este deschis pana tarziu (doar pentru adulti, fara copii), si crampeie admirate de sus cu strada Smardan. Mai multe despre Nomad Skybar aici.

Linea Closer to the Moon, poate cea mai frumoasa terasa rooftop din Bucuresti

Poate cea mai frumoasa terasa rooftop din Bucuresti este insa Linea Closer to the Moon, deasupra magazinului Victoria. Iarna o invadeaza iglu-urile, iar vara te poti bucura de un apus fabulos deasupra Dambovitei, cu privelisti si la Calea Victoriei si cladirile ei frumoase, pe unde iti si sugeram sa te plimbi dupa cina, poate chiar si prin pasajele sale secrete.

Tulin, mancare libaneza cu vedere de sus la verdele Cismigiului

Din nou pe marginea Cismigiului, de data aceasta aproape de strada Stirbei Voda, cateva etaje mai sus de parc gasesti restaurantul Tulin, cu mancare libaneza delicioasa si o priveliste calma asupra verdelui aleilor parcului, si cladirile batrane din jur

Fork Restaurant, inspre nordul Bucurestiului

Recent deschis, Fork Restaurant nu are terasa, dar are privelisti, si o cina fine dining. Este deasupra Ana Tower, si poti vedea de sus partea de nord a Bucuresti-ului.

Aria, teatru, mancare buna si panorame cu kilometrul zero al Bucuresti-ului

Inainte de un spectacol bun intr-una din salile Teatrului National Bucuresti merge o cina la Aria, restaurantul, cu terasa ampla, de pe acoperisul teatrului.

Nor – Sky Casual Restaurant

Pe Barbu Vacarescu se gaseste cel mai la inaltime restaurant din Romania, Nor. L-am pris si cu privelisti cu cer fara nori, dar si efectiv in nori, inconjurati de ceata la etajul 36, o experienta!

Deschis GastroBar, atmosfera de vacanta

O terasa nu asa sus ca celelalte, ci doar la etajul 2, deasupra Dambovitei, insa cu o atmosfera foarte faina in serile luminoase de vara.

Upstairs, privelisti de sus cu Bucuresti in zona Piata Victoriei (update: din pacate momentan inchis)

Un alt loc colorat de unde poti admira Bucuresti-ul de sus este Upstairs, care este, dupa cum ii zice numele, sus deasupra unei cladiri de birouri, in zona Piata Victoriei. Citeste mai multe despre o cina Upstairs.

Tu ce restaurante faine ne mai poti recomanda in Bucuresti? La cat de pofticiosi suntem, nu trebuie neaparat sa fie la etaj!

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare