Sus
  >  Descopera Romania   >  Bucuresti si in jurul sau   >  3 muzee atipice in Bucuresti

Bucuresti, capitala si cea mai mare aglomerare urbana din Romania, iti ofera si o scena muzeala si artistica deosebita. Dar unele muzee din Bucuresti sunt chiar mai deosebite decat celelalte. Iata 3 muzee atipice pe care le poti vizita.

Muzeul kitsch-ului
Il gasesti intr-o casa din Centrul Vechi, si e deschis pana inspre seara in fiecare zi a saptamani. Trateaza in cateva camere si 2 etaje, bine decorate si pline de exponate, kitsch-ul la romani, ca subiect de amuzament, dar si ca fenomen social. De combinat cu o seara la unul din multele restaurante si cluburi din zona Lipscani.


Museum of senses
Din Centrul vechi ne ducem inspre AFI Mall, unde un alt muzeu inedit ne asteapta. Muzeu al simturilor am mai intalnit si in alte orase, dar tot ni s-a parut super amuzant cel recent deschis in Bucuresti.


Tiriac Collection
Chiar daca nu esti pasionat de masini in vreun fel, tot vei fi impresionat de aceasta colectie de masini, si de modul in care sunt prezentate. Tiriac Collection este pe DN1, foarte aproape de aeroportul Otopeni, si este un loc atipic in lista de muzee din Bucuresti.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare