Sus
  >  Calatorii cu copii   >  O fuga la Marea Neagra in extrasezon: Plimbare pe faleza Constanta

Constanta si restul litoralului trebuie vizitat doar vara? Din contra, mie mi se pare chiar mai frumos la Marea Neagra in extrasezon.

Ne-am inceput ziua cu un mic dejun in una din zonele mele dragi din Constanta, in portul turistic Tomis, unde mai des ajungem seara pentru cina decat pe timpul zilei. 

Am luat-o apoi alene pe faleza pana la batranul Cazino, atat de incercat de soarta care inca nu ii da sansa unei renovari. Dar in ciuda starii de „aproape ruina” in care se gaseste, frumoasa cladire Art Nouveau domina inca faleza cu alura sa impozanta. 

Vizavi Acvariul, o alta cladire emblematica de la malul Marii Negre din Constanta, inca isi primeste vizitatorii. 

Am continuat plimbarea pana la intrarea in Portul Constanta, unde un restaurant nou te asteapta cu o priveliste impresionanta: The View, o cladire de sticla din care poti admira faleza, marea si cazino-ul la o portie de paste si un pahar de vin. Chiar daca eram la Marea Neagra in extrasezon, lumea se bucura de soare si iesise la plimbare agale pe faleza.

La doi pasi, un etaj mai sus, deasupra falezei, poti vizita si centrul vechi al orasului Constanta.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare