Sus
  >  Descopera Romania   >  Bucuresti si in jurul sau   >  La pas prin Bucuresti: Muzeu al kitsch-ului

Kitsch-ul la romani… subiect de amuzament si fenomen social in acelasi timp. Kitsch de acum, si kitsch din vremuri comuniste. Kitsch la biserica, kitsch acasa, kitsch la muzeu. De toate gasesti la Muzeul Kitsch-ului, din Centrul Vechi al Bucuresti-ului, de pe strada Covaci nr6.

 

Sunt „tratate” subiecte precum manelele, cocalarii si pitzipoancele. Biserica are o camera separata, in centru cu o icoana care plange, intr-un lighean. Dracula e evident si el prezent, inconjurat de lilieci de plastic. Iar IIsus tocmai si-a cumparat cativa ursuleti colorati de plus.

Nu sunt uitati pestii de sticla de deasupra televizorului, dulapurile din bucatarie cu abtibilde lipite random si Rapirea din Serai.

La sfarsit treci pe langa celebra punga cu pungi, te saluti cu piticii din gradina strident colorati si continui sa te amuzi pe seama celor vazute la muzeu toata seara.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare