Sus
  >  Destinatii   >  Asia   >  5 locuri in care m-as fi auto-izolat cu drag in aceasta carantina de coronavirus

Desi nu avem cele mai rele conditii de carantina din lume, avind curte si putind sa exploram perpedes dealurile din jurul casei noastre din Breaza, am stat si m-am gandit unde altundeva in lumea asta mi-ar fi fost drag sa ma auto-izolez in actuala pandemie de coronavirus. Si iata cele 5 locuri care mi-au venit in minte instant.

Intr-o casuta de hobbit, sus pe un deal in insula Suduroy din arhipelagul Feroe – carantina intre oi

Casuta de hobbiti iti oferea o priveliste superba cu oceanul si dealurile verzi pline de oi ale cele mai sudice insule dintre insulele Feroe, si cu drag as reveni acolo, de pandemie sau nu numai.

Pe o plaja de pe coasta de est din Tasmania – auto-izolarea perfecta

Aproape am plans cand am plecat de la casuta de pe plaja pe care am inchiriat-o pentru cateva zile, in timpul roadtrip-ului nostru prin Tasmania cu copiii, pe coasta de est a insulei. Asa ca m-as carantiniza chiar acum din nou acolo!

Casuta bunicii din Simon, Bran, in carantina de coronavirus intre munti

Casuta Bunicii este un loc minunat din Romania, pe dealul Simon, deasupra Bran-ului, cu vedere catre Piatra Craiului si Bucegi, o curte nu mai buna de carantina in mijlocul naturii, inconjurati de peisaje superbe.

Casa noastra de la ocean din Terceira, Insulele Azore, autoizolare cu parfum de hortensii

Anul trecut in vara am petrecut cateva saptamani pe insula Terceira din arhipelagul Azore, intr-un airbnb pe malul oceanului, cu o curte verde plina de hortensii. Cum singurii vecini erau doua vaci pe pasunea de alaturi, este un loc perfect de auto-izolare.

La etajul 57 in Kuala Lumpur, privind de sus carantina de coronavirus

Mi-a placut teribil airbnb-ul inchiriat in Kuala Lumpur, la final de excursie prin Asia cu copiii, si as reveni din nou cu drag, pandemie or ba, sa am din nou privelistile ametitoare cu metropola Malayesiei, si jacuzzi-ul de pe terasa unde ne petreceam apusurile.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare