Sus
  >  Destinatii   >  America de Sud   >  7 piscine din care cu greu am reusit sa scoatem copiii

Suntem o familie acvatica si nu ne sfiim sa recunoastem acest lucru. Ne place ca in calatoriile noastre sa ne si balacim putin, si vanam hoteluri cu piscine faine, potrivite pentru copii, dar si piscine naturale in locuri frumoase. Dar uneori noi parintii ne mai dorim si sa iesim din apa, iar copiii se impotrivesc. Asa cum ni s-a intamplat in fiecare din locurile de mai jos!

Piscina de deasupra Nilului, in Aswan

Sofitel Old Cataract a fost cel mai frumos hotel in care am stat in roadtrip-ul nostru de o saptamana prin Egipt, pe Valea Nilulului. Iar piscina sa, cu vedere la Nil, insula Elephantine si prima cataracta a acestui fluviu, a fost un deliciu pentru familia noastra iubitoare de balaceli.

Piscina infinitului de deasupra muntilor Oman-ului

Al Jabel Al Akhdar este intitulat „Muntele verde”, datorita numeroaselor livezi de rodii sau maslini, cultivate aici la peste 2000m, si este taiat de unele din cele mai mari canioane din Arabia, impresionante prin prapastiile adanci si stancile golase din jurul lor. Iar in varful muntelui, te asteapta unul din cele mai frumoase hoteluri in care am stat vreodata: Alila, si piscina sa a infinitului de deasupra unui canion stravechi.

Piscina Marina Bay Sands

Piscina de deasupra celui mai faimos hotel din Singapore nici nu mai are nevoie de prezentare, este faimoasa in intreaga lume prin privelistile fabuloase cu skyline-ul orasului-tara pe care le poti avea in timp ce te balacesti.

Piscina cu vedere la orasul medieval Rovinj

Una din cele mai frumoase surprize pe care ni le-a rezervat Croatia a fost piscina de care am avut parte in Rovinj, la hotelul Grand Park, cu o fabuloasa panorama asupra simpaticului centru vechi medieval al orasului.

Piscina maro cu apa termala din Insulele Azore

O piscina cu apa maro nu pare ceva prea tentant la prima citire, asa-i? Dar piscina naturala, gigantica, din parcul Terra Nostra, din micul oras in vulcan Furnas, de pe insula Sao Miguel, arhipelagul Azore, este un loc fantastic de balaceala, in ape calde, in mijlocul naturii.

Piscina dintre casele albe din Ostuni

Ostuni este supranumit orasul alb din Puglia, si o noapte aici, intre ziduri.. albe, este un mod fantastic de a il descoperi. Noi am dormit intr-o camera-pestera, si copiii s-au bucurat din plin de piscina din curtea interioara a hotelului.

Balaceala cu musafiri exotici in Galapagos

Insulele Galapagos sunt renumite pentru diversitatea, abundenta si unicitatea speciilor de animale prezente aici. Si inclusiv pe marginea piscinei am fost vizitati de tot soiul de pasari, dar si de iguane, spre marele amuzament al copiilor.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare