Sus
  >  Calatorii cu copii   >  5 hoteluri design din Croatia

Roadtrip-ul nostru de 3 saptamani prin Croatia ne-a dus printr-o sumedenie de locuri frumoase, dar si prin 3 hoteluri design cu adevarat deosebite. In 2021 am revenit tot in Croatia (mai aveam atatea de descoperit pe coasta ei la Adriatica), si am mai intalnit cateva hoteluri extraordinare.

Grand Park Rovinj, un design hotel cu cele mai frumoase apusuri din Croatia

Cel mai frumos oras si cel mai frumos hotel in care am stat in Croatia s-au intamplat simultan. In Istria, din saptamana petrecuta in aceasta regiune, 3 nopti le-am dormit la Grand Park Rovinj, un hotel absolut deosebit, cu o piscina care a facut deliciul intregii familiii. Nu numai ca era incalzita, si era acompaniata si de una acoperita, la fel de frumoasa, dar iti oferea privelisti fantastice cu centrul vechi al orasului Rovinj, care la apus este fenomenal.

>> Cauta oferte la Grand Park Rovinj | Vezi si alte posibilitati de cazare in Rovinj

Camerele si spatiile comune sunt decorate minimalist, in tonuri neutre, iar arhitectura deosebita a hotelului, ce urmeaza linia marii, poarta semnatura firmei croate de arhitectura 3LHD.

D-Resort Sibenik si privelistea catre orasul vechi

Dupa aceeasi reteta, D-Resort Sibenik se afla pe o limba vizavi de orasul vechi, si astfel ai o panorama cu aer medieval splendida.

>> Cauta oferte la D-Resort Sibenik | Vezi alte disponibilitati de cazare in Sibenik

Arhitectura fluida, care pune in evidenta geografia peninsulei Mandalina, este semnata de Nikola Bašić, si momentele de relax le poti petrece la piscina de dimensiuni generoase, cu vedere la marina, or la terasa panoramica de pe acoperisul hotelului.

Hotel Briig, Split, un design hotel pe o frumoasa plaja cu nisip in Croatia

A fost de departe preferatul copiilor in ceea ce priveste plaja. Silueta sa alba, ca un “cub de gheata”, dupa cum tot copiii l-au botezat, este situata pe plaja Bacvice cu nisip fin si intrare zeci de metri lina in apa, si fara valuri. O minune pentru copii, obisnuiti deja cu plajele preponderent pietroase ale Croatiei. Spre deosebire de cele 2 de mai sus, din camera panoramica de la Brrig Split nu am vazut orasul vechi, ci plaja, marea, si insula Brac de vizavi.

>> Cauta oferte la Briig Boutique in Split | Vezi alte cazari disponibile in Split

Pe acoperis, Briig Hotel are o mica piscina, perfecta pentru inviorarea dupa plaja, iar terasa sa restaurant a fost perfecta pentru noi, mai ales ca in imediata sa vecinatate s-a gasit un loc de joaca.

Ca si hotelurile de mai sus, si Briig are peste tot un stil minimalist, in tonuri neutre si cu mult alb.

In 2021 am revenit prin Croatia pentru 10 zile, si am mai intalnit in roadtrip-ul nostru inca niscavai hoteluri tare simpatice, de care am zis sa va povestesc.

Brown Beach House, un hotel simpatic plin de caracter, vizavi de vechiul Trogir

Vechiul Trogir a fost inclus in vizitele de anul trecut, prin Dalmatia, a fost unul din stopurile intre Split si Sibenik. Am revenit si anul acesta insa in Trogir, dar vizavi de insula ce adaposteste orasul medieval, la un hotel de unde din piscina, ii puteam admira turlele. A fost un stop de relaxare dupa zborul din Romania, nu chiar de vizite, asa ca piscina (si plaja de sub ea) au fost principalele atractii.

>> Cauta oferte la Brown Beach House | Vezi si alte hoteluri disponibile in Trogir

Decorul la Brown Beach House este atent gandit sa iti dea un sentiment de vacanta, iar piscina in „carouri” e un deliciu vizual.

Tara’s Lodge, locul nostru preferat din acest nou roadtrip cu copiii prin Croatia, pe insula Korcula

Camerele albe, decorate minimalist, dar foarte confortabil, de la Tara’s Lodge, au fost urmatorul nostru stop prin Croatia, pe o noua insula care ne-a asteptat sa o vizitam: Korcula. Tara’s Lodge are doar cateva camere si apartamente (noi am avut un apartament) deasupra unei piscine incalzite, si apoi a unui mic bistro si a unei plaje, poate cea mai frumoasa plaja descoperita de noi prin Croatia, accesorizata cu buturugi pe post de masute si pufuri pe post de sezlonguri.

>> Cauta oferte la Tara’s Lodge | Vezi alte cazari pe insula Korcula

Tu ce hoteluri ne-ai recomanda sa testam data viitoare cand vom ajunge in Croatia?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare