Sus
  >  Rezolutii de calatorii   >  2017 - Asia in 2 si in 4   >  Rezolutie 2017: Asia in 2 & Asia in 4

Ne-a luat un pic sa ne decidem asupra rezolutiei de travel pe 2017. Parca nimic nu se lega, nimic nu ne convenea, nimic nu suna fezabil (desi Ema a crescut, totusi nu are inca 2 ani, deci calatoritul cu ea impune anumite restrictii si dificultati. Plus ca il avem si pe Lucas, care incepe scoala in septembrie, si va fi (sper doar la inceput) mai greu sa ne acomodam la noul program).

Rezolutia de calatorie de anul trecut si cum ne-am decis pentru 2017

Anul trecut ideea de rezolutie, 4 roadtrips in 4, ne-a venit usor. Dar anul acesta am trecut prin tot felul de idei: 12 insule in 12 luni (imi suna interesant, dar un pic mai greu de pus in practica in lunile de iarna) sau sa vedem toate locurile UNESCO din Romania (se termina prea repede, lista inscrisa in patrimoniul UNESCO de la noi din tara nu este prea lunga, pe unele precum Sarmizegetuza le-am vazut deja, si ne mai ramaneau doar Maramures, Bucovina si cateva biserici fortificate din Transilvania – am vazut deja Prejmer, din cele 7 inscrise in UNESCO).

Dar corelind cu ce am spus si la finalul review-ului de calatorii din 2016, ca vrem sa reincepem sa iesim din Europa (dupa 2 ani europeeni, cu burtica in 2015 si cu Ema bebe calator in 2016), ne-am orientat si am decis ca anul 2017 il dedicam explorarii unui continent „virgin” pentru noi: Asia (asta daca nu pui la socoteala sejururile in Antalya la all inclusive, bineinteles).

Ce planuri de calatorie avem pentru 2017 in Asia?

Avem deja 2 planuri finalizate pentru 2 incursiuni in Asia, o excursie de Paste in formula completa de patru (profitand de ultimele 6 luni in care Ema are gratuit pe avion), excursie in care vom trece prin 4 tari, si pe care de abia o astept, si una in vara doar in doi. In curs de planificare este inca o excursie tot in Asia, nu imi dau seama inca daca in doi sau in patru, pentru vacanta de 1 decembrie.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare