Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Sinaia pregatita de Craciun

Am fost intr-un weekend la inceput de decembrie in Sinaia, si ne-a placut batrana statiune de pe Valea Prahovei cum se pregateste de Craciun. Terase si restaurante s-au decorat de Sarbatori, si Sinaia mi s-a parut in cele mai frumoase straie de Sarbatoare de pana acum. Dar cea mai xmasy cafenea este cea din parcul Dimitrie Ghica, Cofetaria Palace, peste care am dat din intamplare, in timp ce ne plimbam pe batranele alei de parc cam dezamagiti de lipsa vinului fiert si a turtei dulci de la mica Piata de Craciun organizata aici an de an (insa am gasit castane coapte, preferatele noastre!).

Daca prinzi vreme proasta, si nu poti sa te plimbi prin statiune sau sa urci pe munte, am pregatit mai demult cateva activitati pe care le poti face prin Sinaia. Dar poti explora si Castelul Peles, dar si porni pe trasee usoare pe la Stana Regala, Stana Tarle, sau intre si in jurul Cota 1400 si 2000 prin Parcul Natural Bucegi.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare