Sus
  >  Destinatii   >  America de Sud   >  De 1 mai mergem la mare?

De cele mai multe ori (mai putin anul acesta, cand pica in acelasi timp cu Pastele Ortodox – vezi aici idei despre o vacanta de Paste memorabila cu copiii), 1 mai inseamna un weekend lung. Traditia studenteasca spune ca se petrece la mare, in ritm de muzica pe nisip, dar practica unui 1 mai pe malul Marii Negre inseamna vant, frig si posibil ploaie, asa ca de multi ani ne-am reorientat catre alte destinatii, mai prietenoase. Dar, cumva, tot pe malul unei mari ne-a gasit pana acum 1 mai!

1 mai la mare. In Muntenegru

Intr-un 1 mai de acum cativa ani ne-am dus insa la mare. Dar nu la Marea Neagra, ci pe coastele superbe din Muntenegru, intr-un roadtrip cu copiii de tinut minte.

1 mai la marea de la munte, pe malurile lacului Colibita

Un alt 1 mai ne-a gasit tot la mare. Dar la marea de la munte, asa cum e supranumit lacul Colibita. Noi am poposit 2 zile in aceste locuri foarte scenice, dar poti cu usurinta sa faci si o excursie de o zi din Cluj.

1 mai si la mare si la munte, printre vulcani, testoase gigantice si alpace in Ecuador

Alt an, alt 1 mai. De data aceea vacanta scolara a fost saptamana dintre Paste si 1 mai, si am ales sa zburam tocmai in Ecuador, pentru un roadtrip de 2 saptamani, si o incursiune de 4 zile in Galapagos.

1 mai la Marea Adriatica, in Rimini

Gravida in multe luni fiind, am ales de un 1 mai foarte friguros si ploios in Romania sa zburam rapid in mai calda Italie, pentru cateva zile de plimbari pe malul marii in Rimini.

1 mai la ocean, pe o insula vulcanica: Sal, Capo Verde

Cu un 1 mai in vacanta prelungita scolara, am avut o saptamana intreaga sa exploram micuta si arida insula Sal, parte din Capo Verde. Am testat si 3 hoteluri kids-friendly cu aceasta ocazie, pe care le recomandam cu drag,

Tu ce planuri de vacanta sau de weekend lung de 1 mai anul acesta?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare