Sus
  >  Calatorii cu copii   >  3 destinatii de ski mai nestiute cu copiii in Romania

Cand e vorba de mers cu copiii la ski in Romania, toata lumea, mai ales pornind din sudul Romaniei, spune in glas: Poiana Brasov or Valea Prahovei. E drept, aici sunt cele mai mari domenii schiabile de la noi din tara, si gasesti si cateva hoteluri mari cu multe facilitati pentru copii. Dar partiile din Poiana Brasov, Busteni, Predeal, Azuga or Sinaia nu sunt atat de mari or de multe cat sa nu devina totusi plictisitor dupa cativa ani de vizitat pe timpul iernii. Asa ca iata alte 3 variante, testate de noi cu cei mici:

Muntele Sureanu, locul nostru preferat de ski cu copiii in Romania

Este locul meu preferat de schi din Romania (si se pare si al Presedintelui actual). In acelasi timp este si cel mai la altitudine loc de practicat sporturi de iarna, si peisajele sunt absolut fantastice. Drumul, in special din Bucuresti, nu este cel mai usor, avind in vedere ca vei face peste 5h si ca ultima bucata, pe Transalpina, poate fi inzapezita. Dar o data ajunsi la pensiunile de langa partie, merita cu prisosinta! Citeste mai multe despre un weekend de ski in Muntele Sureanu.

Vedere panoramica cu Muntele Sureanu

Baile Homorod, ski cu copiii si balaceala in Harghita

Baile Homorod nu sunt un domeniu schiabil mare, insa vin la pachet cu ape termale si un complex mare de piscine chiar la baza partiei, dar si cu restaurante delicioase in complex, si cu o gramada de alte atractii pe care le poti vizita in judet, in jur. Din Bucuresti pana la Baile Homorod faci undeva peste 5 ore, si esti gata pentru un weekend de ski in Romania.

La baza partiei din Baile Homorod

Paltinis, paradisul copiiilor la ski langa Sibiu

Paltinis este la 33 de kilometri de Sibiu, intr-o locatie absolut sarmanta iarna. Partiile sunt mai multe la numar, si pe diferite grade de dificultate, si poti combina o excursie de ski in Romania, cu vizitatul Sibiului si atractiile din jurul sau. Citeste mai multe despre cum a decurs un weekend de ski cu copiii in Paltinis.

Lectii de ski la Paltinis







Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare