Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Cu copiii la ski: Baile Homorod si Complexul Lobogo din Harghita

In ceea ce se pare ca va fi ultimul weekend de iarna din Romania de anul acesta, de Martisor, am ales sa mergem cu copiii la ski intr-o locatie mai indepartata, in Harghita, la Baile Homorod, pe partia de la Complexul Lobogo.

Cum este pentru copii partia de ski de la Complexul Lobogo din Baile Homorod?

Partia private a complexului Lobogo are doar 400m (grad de dificultate medie), insa locatia prezinta si alte avantaje: un complex de spa cu piscina si Jacuzzi cu apa sarata, restaurant cu preparate delicioase de influenta maghiara si après ski cu tartine cu untura si vin fiert.

Am avut noroc, Lucas si-a facut ora cu instructorul de dimineata pe o zapada inca schiabila (si un soare impecabil), dar pana la sfarsitul zilei jumatate de partie se topise deja.

Dupa ski, balaceala in apele termale de la Baile Homorod, chiar alaturi de partie

Dupa ski si o pauza la o tartina cu untura si multe calorii, am vizitat centrul SPA pentru o balaceala pe indelete. Piscina mare are apa de 28 de grade, in timp ce Jacuzzi-ul cu apa sarata ajunge la 37 de grade.

Ce poti face vara la Baile Homorod?

Vara locatia ofera alte posibilitati: calarie si multe trasee de hike in padurile din zona, insa noi am incheiat ziua petrecuta la Lobogo cu o plimbare prin intreg complexul pentru a fugari mingea si a admira caii din dotare.

Si daca vreti sa mai incercati si alte locuri din regiunea de ski Harghita, la intrarea in Complexul Lobogo am putut studia harta cu cele 4 zone schiabile din  judet. Dintre ele, am ajuns la Cabana Bogdan, insa pentru un hike pe timp de vara. Cred ca e cazul sa mai exploram si celelalte zone, Harghita are multe de oferit in ceea ce priveste atractiile naturale.

PS: Citeste si despre alt weekend de toamna pe care l-am petrecut in Harghita cu copiii.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare