Sus
  >  Rezolutii de calatorii   >  2023 - 7 intr-un an   >  Rezolutie pe 2023: 7 intr-un an

Rezolutia pe 2020, cea de a pasi pe al Saptelea Continent, ne-a fost anulata fara drept de apel de pandemie. Au urmat doi ani haotici si pandemici, cu restrictii care mai de care mai ciudate introduse fara preaviz peste noapte de diferite tari, cu tari complet neaccesibile, cu teste si vaccine. Orice rezolutie de calatorie ti-ai fi facut, si orice destinatie ti-ai fi propus sa vizitezi, haosul din pandemie ti-ar fi zis altfel. Asa ca, desi am calatorit din plin si in 2020 si in 2021, nu am avut vreun plan si totul a fost spontan, in functie de regulile existente fix in momentul plecarii. Si desi 2022 a fost pana la urma un an aproape de normalitate, la inceputul sau nu parea asa, deci nici atunci nu am avut curaj de vreo rezolutie.

Dar iata ca 1 ianuarie, prima zi din 2023, ne-a vazut calcind pentru prima data pe Antarctica, implinindu-ne aceasta dorinta atat de veche. Iar calatoriile incep sa para din nou normale si previzibile, asa ca indraznim sa speram: anul aceste ne-am propus o rezolutie!

Si aceasta nu putea fi alta, sincer, dat fiind modul in care am inceput anul: 2023, speram, va fi anul in care, in 365 de zile, vom calca pe fiecare continent. Deja avem 3 “bifate” si suntem de abia la inceput de februarie, asa ca zic ca avem sanse bune!

Voi ce planuri si vise de calatorii aveti pentru acest an?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare