Sus
  >  Rezolutii de calatorii   >  2022 - Vom calatori unde se va putea   >  2022, inca un an pandemic fara planuri: Vom calatori unde se va putea

Anul trecut, in 2021, rezolutia s-a numit Niciun plan. Anul acesta raman constanta. Fara planuri, e imposibil dat fiind instabilitatea pandemiei, fluditatea si rapiditatea cu care se schimba reguli, se inchid si se deschid frontiere, se adauga sau se inaspresc restrictii. Sau din contra, se relaxeaza totul total, si brusc esti dornic sa vizitezi vreo tara care pana ieri parea imposibil de patruns.

Vom calatori unde se va putea, acesta este motto-ul nostru pentru 2022. Daca se va putea doar in Romania, acolo vom merge. Daca in schimb Australia decide sa primeasca pe toata lumea, stiu eu cateva zone in care nu am ajuns data trecuta. Daca Europa continua sa pastreze restrictii impuse peste noapte, si sa ceara teste peste teste, vom merge poate in Africa, vorba aia, avem multe de vazut pe continentul acesta fascinant. Dar poate ca nu, poate in sfarsit Europa se relaxeaza de tot, mai avem 5 tari si regiuni autonome de vizitat pe aici prin jur.

Poate se scot vizele pentru America, cine stie (ca ne-au expirat in pandemie, si nu le-am reinnoit inca). Sau poate ni se implineste dorinta de a explora mai pe indelete America Centrala in 2022. Sau poate, din contra, vom explora Asia Centrala. Vom vedea, vom calatori, si vom trece peste pandemie si anul acesta, al treilea an pandemic!

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare