Sus
  >  Destinatii   >  Europa   >  Bulgaria   >  Cu copiii la Grifid Encanto Beach Hotel in Nisipurile de Aur, Bulgaria

Ne place sa ajungem la Marea Neagra in extrasezon, sa ii vedem valurile infuriate de toamna si plajele libere de turisti. Si in aceasta toamna am ales sa salutam marea in portul Varna, sa exploram Manastirea Rupestra Aledja si sa ne cazam in Nisipurile de Aur la un hotel nou chiar pe plaja si cu, foarte important in acest sezon, piscina indoor incalzita: Grifid Encanto Beach Hotel.

>> Vezi oferte la Grifid Encanto Beach Hotel

Ce facilitati ai la Grifid Encanto?

Am spus deja esentialul in introducere: are o piscina indoor cu apa calda, spatioasa si cu privelisti catre mare. A fost placerea copiilor sa se joace in ea, si e cu siguranta un magnet daca vrei sa vii pe vreme rece aici.

In lobby este un bar spatios, cu program in fiecare seara, chiar si in extrasezon. Noi am prins un joc de bingo, urmat de muzica live. Vara cei cazati la Grifid Encanto au la dispozitie si o piscina rooftop la ultimul etaj, dar si loc de joaca acvatic pe plaja pentru copii.Pentru ca era octombrie, din cele 3 restaurante ale Grifid Encanto era deschis doar unul, a la carte, un meniu restrans, dar cu mancare buna, si potrivita si pentru cei mici.

Cum Grifid Encanto este situat chiar la plaja, dimineata, dupa micul dejun, am facut o plimbare lunga pe faleza din Nisipurile de Aur. Statiunea e destul de pustie in off season, Grifid Encanto e unul din putinele hoteluri deschise in zona, dar plaja si marea sunt frumoase in orice vreme.

Camerele sunt spatioase si noi am optat pentru varianta family: 2 camere cu o usa dubla intre ele, intr-una doua paturi pentru copii si in cealalta un pat mare pentru parinti. Am avut vedere la mare, si un balcon potrivit pentru a admira rasaritul.

>> Vezi oferte la Grifid Encanto Beach Hotel

Ce poti face in jur, intr-un weekend offseason la Grifid Encanto cu copiii?

Desi statiunea Nisipurile de Aur e cam pustie pe vreme rece, Varna e foarte aproape, si fiind oras mare si port e complet deschisa si pe timpul iernii. Poti vizita aici o sumedenie de muzee interesante, sa te plimbi prin parcul Gradina Marii sau prin port, sa descoperi Manastirea Rupestra Aledja si traseele amenajate prin padure din jurul ei, in Parcul Natural Nisipurile de Aur. 

Daca ai mai mult timp la dispozitie, Shumen si Madara sunt doar la o ora si un pic de Nisipuri, Ovech si Pobiti Kamani de asemenea si sunt doua locuri extraordinare, iar coasta bulgareasca intre Varna si Shabla ascunde multe minuni.

>> Vezi oferte la Grifid Encanto Beach Hotel

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare