Sus
  >  Destinatii   >  Europa   >  Bulgaria   >  O plimbare de toamna prin Portul din Varna

Varna off season este una din cele mai bune idei pe care le poti avea pentru o evadare de weekend din Bucuresti. Am fost data trecuta chiar inainte de izbucnirea pandemiei, de 1 martie, si am explorat diferite locuri si muzee din Varna, si am revenit acum in toamna lui 2022 pentru un pic de aerosoli de toamna la malul marii.

>> Citeste despre: Ce poti vedea prin Varna | Locuri faine in jurul Varna | Pe malul marii de la Varna la Shabla
>> Cauta cazare in Varna
>> 5 motive pentru care sa mergi in Bulgaria (offseason sau nu)

Cum e in Varna pe malul marii toamna sau iarna?

Chiar daca statiunile din imediata apropiere a orasului Varna sunt inchise pe sezonul rece, pustii si cu hoteluri si magazine baricadate peste iarna (desi in Nisipurile de Aur noi am gasit un hotel deschis iarna: Griffid Encanto), Varna este plina de viata! In plus, am regasit principalul port bulgaresc de la Marea Neagra cu o noua zona de promenada si restaurante, care nu era acum 2 ani: Portul Varna.

Am mancat intr-un weekend la 2 dintre terasele noi aparute aici, am vizitat Manastirea Aladja si ne-am plimbat pana la farul ce marcheaza intrarea in port. Si ne-am bucurat de sutele de pisici care acompaniaza pescarii din zona, de soarele de toamna si aerul curat.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare