Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Cum a fost la Mojo Resort, hotel deschis in 2022 in Eforie Sud?

Nu a trecut mult timp de la recentele incursiuni pe litoralul romanesc (la Hotel Pasha in Eforie Nord) ca iata-ne reveniti la noi la mare, de data aceasta in statiunea sora de mai la sud, Eforie Sud, pentru a vedea cel mai recent hotel de pe litoralul romanesc: Mojo Resort, si pentru a testa singura piscina incalzita din zona, aflata fix in curtea sa! De altfel, intre o excursie pe planeta India, si un plan peste cateva zile spre o alta planeta, un pic mai rece si mai nordica, o fuga rapida la Marea Negra, la doar 2 ore si un pic pe autostrada de Bucuresti, e perfecta!

Piscina incalzita de la Mojo Resort, dragoste la prima vedere pentru copiii nostri

Aproximativ 30 de secunde au trecut intre cazare si prima balaceala in piscina. Practic, copiii s-au echipat de inot din masina, nici nu au mai dat prin camere. Trebuie sa recunosc ca la Mojo Resort e cea mai frumoasa piscina vazuta de noi la noi pe litoral. Este mare, este turcoaz, si este inconjurata de verdeata: cativa palmieri pentru un aer exotic, si in rest copacii batrani si umbrosi pentru care statiunea Eforie Sud este renumita.

Si marele ei plus, pentru care pentru noi Mojo Resort este cea mai buna cazare din Eforie Sud, este faptul ca este o piscina incalzita, astfel incat planuim sa revenim aici si in septembrie, pentru linistea caracteristica perioadelor off season, stiind ca apa va fi inca suficient de calda pentru balacit dupa pofta inimilor celor mici.

Chiar langa piscina este si barul, cu masute cochete la umbra, cu cafea buna si bauturi de toate felurile. Restaurantul Mojo Resort inca nu este gata, dar cat de curand promit ca se va deschide si el, pentru o experienta de cazare completa.

Cum au fost camerele la Mojo Resort?

Tot interiorul hotelului este renovat in 2022, deci camerele au mobila noua, cocheta. Sunt un pic mici, dar exista si variante mai mari, cu zona de relaxare. Noi am incaput perfect insa in doua camere standard. Balconul este micut, dar perfect pentru un moment de relax dimineata pana se trezesc copiii, admirind vegetatia abundenta din Eforie Sud. Mi-a mai placut mult ca la camere ai cod de acces, nu cheie sau cartela, astfel incat nu trebuie sa cari nimic dupa tine.

Si receptia hotelului este foarte cocheta, si mi-a placut sa gasesc in rafturile din lobby colectia National Geographic. Mereu imi plac hotelurile care o ofera. Copiii s-au uitat la poze cu Republica Dominicana, in volumul detaliat, iar eu, cat ii asteptam sa fie gata de plaja, citeam despre ce mai putem vizita data viitoare in India. Este de asemenea si volumul dedicat Romaniei.

Mai au ei cateva retusuri de facut la Mojo Resort, e si normal doar fiind prima luna de functionare. Dar cu siguranta se vor remedia cat de curand!

Stiai ca pe litoralul romanesc poti urmari si un apus spectaculos?

La noi la mare sunt renumite rasariturile cu picioarele in nisip. Si am avut parte din plin de ele la cazarea noastra din Eforie Nord, de la inceputul verii, la Hotel Pasha. Dar nu stiam ca sunt locuri la Marea Neagra de la noi unde poti prinde si admira si un apus fabulos. Iar unul din aceste locuri este fix Mojo Resort, in Eforie Sud. De la camerele cu sunset view, de la etajul 4, poti admira apusul deasupra piscinei, lacului Techirghiol vecin cu impozantul turn de televiziune in fundal. Fabulos!

Cum este plaja, si cum arata statiunea Eforie Sud?

Inca de la incursiunile noastre de anul acesta pe litoralul romanesc, mi-a placut la Eforie Sud, a fost una din plajele cochete vizitate atunci (alaturi de cateva salbatice – Tuzla de exemplu e la 5 minute de Eforie Sud). Acum, la inceput de august, in sezon full, am gasit plaja destul de aglomerata, dar cu aceleasi ape turcoaz care ne-au fascinat in iunie. Intrarea in apa este lina, nisipul fin, si ne-am balacit doua dupa amieze pe indelete (am fi venit si diminetile la plaja, sunt doar 200 de metri distanta pana la hotel la Mojo Resort, dar piscina era prea tentanta ca sa o parasim prea repede).

De-a lungul plajei sunt si restaurante, si de data aceasta am testat doua, amandoua cu privelisti cu valuri turcoaz cum la noi la mare doar in Eforie Sud si Tuzla gasesti: Restaurant Beluga, chiar langa nisip, si La Petre Pescarul, pe faleza de sus a statiunii, amandoua in zona cazino-ului. Si ne-au mai placut si covrigii brasoveni, pe faleza, la doi pasi de Mojo Resort, din care am mancat, calzi, in fiecare zi, si pe care copiii i-au botezat cei mai buni covrigi din Romania.

Si daca tot am amintit de faleza de sus, ea este impecabil renovata pe toata lungimea statiunii, fiind unul din locurile tare frumoase de plimbari la apus pe litoral. Per ansamblu, statiunea de altfel e placuta. Dupa cum am mai spus si laudat, este foarte infrunzita, cu multi copaci umbrosi, dar are si un parc foarte verde si placut. De-a lungul strazilor ei poti admira vile vechi, cu arhitectura nobila (unele din pacate in stadiu avansat de degradare, insa, dar altele readuse la viata ca pensiuni sau case de vacanta). Faleza de sus a fost renovata in 2022, si inteleg ca exista planuri si fonduri pentru a continua renovarea aceasta si in restul statiunii (faleza de jos, chiar de langa mare, are cu siguranta nevoie de un proces de „intinerire”).

In concluzie, ne-a placut! Si mai revenim la noi la mare, incepe sa prinda forma si litoralul nostru!

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare