Sus
  >  Destinatii   >  Cum a fost la Sky Lagoon, cea mai noua laguna cu apa termala din Islanda

Cand zici Islanda nu ai cum sa nu iti vina in mintea imaginea cu apele albastre laptoase ale Blue Lagoon, iconica piscina termala situata in Peninsula Reykjanes. Iar de anul acesta, si capitala Reykjavik se poate mandri cu o laguna fierbinte, noua atractie pentru impatimitii balacelii in apa calda, asa cum sunt toti islandezii de altfel: Sky Lagoon, acolo unde marea se intalneste cu cerul.

Sky Lagoon este situata chiar in oras, in Reykjavik, intr-o periferie a acestuia, la 10-15 minute cu masina de centrul sau, chiar pe malul oceanului. Cum turisti momentan nu sunt foarte multi, localnicii sunt principalii clienti ai Sky Lagoon, si sunt in numar mare, curiosi sa testeze noua laguna termala. Asa ca nu te baza pe faptul ca Islanda are putini vizitatori din afara in acest moment, si fa-ti rezervare din timp.

Cum iti faci rezervare la Sky Lagoon?

Rezervarea se face online, pe site-ul piscinei, si iti vei alege ziua, ora, dar si tipul de pachet. Momentan exista doar doua, Sky si Pure, diferenta dintre ele constind in tipul de vestiar la care ai acces, cu dus privat sau dus comun. Noi am facut rezervare cam cu 7-10 zile inainte, si nu am putut alege prea mult ora disponibila.

Cum este la Sky Lagoon?

Din vestiar intri direct in piscina pe o scara ce coboara in apa. Laguna este mare si inconjurata de stanci vulcanice, si de-o parte este marginita direct de imensitatea oceanului.

In piscina ai un bar, de la care iti poti cumpara bauturi alcoolice (maxim 3) si nealcoolice, pe care le vei incarca pe bratara primita la intrare.

Turf House este o casuta cu acoperis acoperit de iarba, in care poti intra pentru ritualuri de sanatate: sauna, peeling, camera cu vapori reci.

In total am stat aproximativ 2 ore de relaxare in Sky Lagoon, si ne-am intoarce cu drag la alta vizita in Islanda!

>> Porneste in cautare de piscine termale prin Islanda
>> Admira eruptia vulcanului GELDINGADALIR
>> Cauta hoteluri disponibile in Reykjavik

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare