Travelista.ro Exit Reader Mode

De 1 mai mergem la mare?

De cele mai multe ori (mai putin anul acesta, cand pica in acelasi timp cu Pastele Ortodox – vezi aici idei despre o vacanta de Paste memorabila cu copiii), 1 mai inseamna un weekend lung. Traditia studenteasca spune ca se petrece la mare, in ritm de muzica pe nisip, dar practica unui 1 mai pe malul Marii Negre inseamna vant, frig si posibil ploaie, asa ca de multi ani ne-am reorientat catre alte destinatii, mai prietenoase. Dar, cumva, tot pe malul unei mari ne-a gasit pana acum 1 mai!

1 mai la mare. In Muntenegru

Intr-un 1 mai de acum cativa ani ne-am dus insa la mare. Dar nu la Marea Neagra, ci pe coastele superbe din Muntenegru, intr-un roadtrip cu copiii de tinut minte.

1 mai la marea de la munte, pe malurile lacului Colibita

Un alt 1 mai ne-a gasit tot la mare. Dar la marea de la munte, asa cum e supranumit lacul Colibita. Noi am poposit 2 zile in aceste locuri foarte scenice, dar poti cu usurinta sa faci si o excursie de o zi din Cluj.

1 mai si la mare si la munte, printre vulcani, testoase gigantice si alpace in Ecuador

Alt an, alt 1 mai. De data aceea vacanta scolara a fost saptamana dintre Paste si 1 mai, si am ales sa zburam tocmai in Ecuador, pentru un roadtrip de 2 saptamani, si o incursiune de 4 zile in Galapagos.

1 mai la Marea Adriatica, in Rimini

Gravida in multe luni fiind, am ales de un 1 mai foarte friguros si ploios in Romania sa zburam rapid in mai calda Italie, pentru cateva zile de plimbari pe malul marii in Rimini.

1 mai la ocean, pe o insula vulcanica: Sal, Capo Verde

Cu un 1 mai in vacanta prelungita scolara, am avut o saptamana intreaga sa exploram micuta si arida insula Sal, parte din Capo Verde. Am testat si 3 hoteluri kids-friendly cu aceasta ocazie, pe care le recomandam cu drag,

Tu ce planuri de vacanta sau de weekend lung de 1 mai anul acesta?