Sus
  >  Destinatii   >  Africa   >  Cateva dintre cele mai exotice destinatii de plaja testate de noi

In cautarea celor mai frumoase plaje pentru aceasta vara, ne-am amintit cu drag de destinatii exotice superbe in care am fost in anii trecuti!

Zanzibar si plajele sale exotice care isi tot schimba culoarea

Pe partea de nord-est a insulei Zanzibar, apele oceanului se retrag extrem de mult, de doua ori pe zi, ducind la un fenomen extrem de interesant vizual. De fiecare data cand te uiti spre mare, ea arata altfel, si are o alta culoare. Plus, merge de minune combinat cu o aventura de safari prin Tanzania!

>> Citeste despre zilele noastre insorite, cu copiii prin Zanzibar

Maldive, sutele de nuante de turcoaz si miile de insule cu plaje exotice perfecte

In Maldive am fost demult, dar imi este inca vie in fata ochilor imaginea cu oceanul cel foarte turcoaz, si nisipul stralucitor. E o destinatie de relaxare suprema, neavind prea multe lucruri de vizitat, si perfecta pentru copiii ce iubesc apa si plaja.

>> Cateva imagini cu un restaurant subacvatic in Maldive

>> Citeste mai multe despre Maldive

Seychelles, unul din locurile exotice cu plaje preferate ale copiilor nostri

In Seychelles am facut island hopping, in cautarea celor mai frumoase plaje, si niciun loc dintre cele in care am poposit nu a dezamagit. Peste tot am gasit ape calde, turcoaz, si plaje cu nisip fin, un paradis exotic!

>> Citeste despre ce am vazut si ce am facut in Seychelles cu copiii

Bora Bora, locul unde ne-am petrecut luna de miere

Am zis ca daca tot e luna de miere, macar sa mergem in partea cealalta a pamantului, sa fie memorabila. Asa ca, acum 15 ani, am pornit la zbor de 25 de ore, pentru a ateriza in paradis. In drum, am explorat un pic si insula Tahiti, unde aterizeaza zborurile internationale.

>> Ce poti face si vedea in Bora Bora

Aruba, o insula vesela cu multe plaje exotice superbe

Am lasat la final Aruba, cea care ne-a inceput vacanta de iarna de anul acesta, o insula vesela cum ii e sloganul turistic, cu plaje minunate si multe multe atractii naturale, cu mancare delicioasa si peisaje superbe.

>> Ce poti face 10 zile de plimbari pe insula Aruba
>> Vezi 3 hoteluri kids friendly pe Aruba

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare