Sus
  >  Destinatii   >  America de Sud   >  3 hoteluri kids friendly pe insula Aruba

Am inceput periplul nostru de sfarsit de an cu 9 nopti pe insula Aruba, parte a Antilelor Olandeze, alaturi de Curacao si Bonaire formind insulele ABC. Am povestit pe larg despre tot ce am vizitat, facut si unde am mancat pe Aruba, dar nu am spus inca despre unde ne-am cazat, cu copiii. Am ales sa stam in 3 locuri diferite, pentru a experimenta cat mai mult din insula, si am descoperit 3 hoteluri foarte kids-friendly.

Renaissance Aruba, un hotel foarte kids friendly, cu bonus intalniri cu flamingo din Aruba inclus in pretul camerei

Renaissance Aruba e poate cel mai cunoscut hotel din Aruba prin prisma locatarilor roz si dragalasi pe care ii are pe insula sa privata, accesibila gratis tuturor clientilor hotelului. Pentru a ajunge la Renaissance Island, si a vedea astfel faimosii flamingo de pe plaja, iei o barca din marina imediat de langa hotel, si 10 minute mai incolo ajungi pe o mica insula adevarat paradis.

Pe insula sunt doua plaje, Flamingo si Iguana Beach. Simpaticii roz sunt evident pe plaja ce le poarta numele. Ii poti poza, hrani si admira de foarte aproape. Copiii au voie aici doar intre 9 si 10 dimineata, si apoi pot continua balaceala si distractia pe plaja de alaturi, unde pe langa iguane sunt si cativa pui de flamingo printre sezlonguri.

Dupa ora 18, cand se inchide insula, ai in continuare plaja si piscina la hotel. Am prins aici apusuri superbe, si cum piscina e deschisa pana tarziu in noapte, copiii s-au balacit in voie.

Un alt aspect pozitiv este ca hotelul este chiar in Oranjestaad, capitala insulei, putind ajunge pe jos in centrul colorat urban al Arubei, pt shopping or plimbare printre casute cu arhitectura olandeza, dar si la o sumedenie de restaurante.

>> Rezerva o vacanta in Aruba la Renaissance Hotel

Holiday Inn, un hotel pe Palm Beach, kids friendly si la un pret corect, pe insula Aruba

Palm Beach este cea mai mare si mai populata plaja a Arubei, cu nisip fin, intrare lina si apa turcoaz, si populata de o serie de hoteluri, numite Highrise, mari, din lanturi internationale. Preturile insa variaza foarte mult, pentru practic acelasi lucru: camere cu vedere la ocean si o plaja foarte faina.

Holiday Inn insa a avut, chiar pe perioada Craciunului, preturi decente pentru camera cu vedere frontala la mare, si este dotat cu o piscina cu doua jacuzzi, chiar pe plaja, asa ca a fost perfect pentru noi. Nu ne interesa all inclusive, la care alte hoteluri mult mai scumpe poate performeaza mai bine, si nici micul dejun (neinclus in pret), pentru ca pe Aruba ai o intreaga oferta gastronomica.

>> Rezerva si tu o vacanta la Holiday Inn in Aruba

Divi Golf, parte a lantului Divi, un hotel confortabil, pe o plaja simpatica

Pe insula Aruba gasesti mai multe hoteluri parte a lantului Divi, prezent si pe alte insule din Caraibe, iar cel mai ieftin este Divi Golf, inconjurat de o mare de verde – terenul de golf. Desi era cel mai ieftin din lantul Divi, dar si cel mai ieftin dintre cele 3 testate de noi in Aruba, a fost o surpriza mai mult decat placuta. Am avut o camera spatioasa, studio cu bucatarie, iesire direct intr-o curte cu flori si una din piscine, peste drum de Divi Beach, dotata si cu un Beach Bar perfect pentru afterhours si admirat apusuri fabuloase de Caraibe.

>> Rezerva si tu o vacanta la Divi Golf din Aruba

Citeste in continuare despre ce poti face pe insula Aruba cu copiii timp de 10 zile.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare