Sus
  >  Calatorii cu copii   >  TransBucegi la inceput de vara in 15 poze

Unul din cele mai frumoase drumuri din Romania (alaturi de Transfagaras, Transalpina or TransRarau), si cu siguranta cel mai frumos din Prahova, este TransBucegi, ce permite accesul cu masina direct la aproape 2000 de metri, pe Platoul Bucegi, dar si explorarea unor zone extraordinar de frumoase precum Pestera Ialomicioarei, Cheile Orzei, lacurile Bolboci or Scropoasa si Cascada 7 Izvoare, dar si catre monumente ale naturii celebre precum Sfinxul or Babele sau facute de oameni cum este Crucea Eroilor, si numeroase trasee de drumetie, multe potrivite si pentru familii cu copii.

La sfarsit de primavara-inceput de vara, TransBucegi incepe sa se descopere de sub zapada, si este redeschis. Desi portiuni pot fi inca inzapezite sau inghetate, asa ca trebuie circulat cu atentie. Brebenei mov isi fac aparitia peste tot, si din multe unghiuri Crucea Eroilor se zareste la orizont semeata.

PS: In 2024 la final de primavara, inainte sa vina vara, a mai venit o runda de iarna pe TransBucegi, si iata niste poze cu superbul drum ce traverseaza Parcul Natural Bucegi inconjurat de zapada de aprilie proaspat depusa.

Iarna si primavara, ambele de-a valma in aceeasi poza…

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare