Sus
  >  Rezolutii de calatorii   >  2012 - Vara, niciun weekend in Bucuresti   >  Amintiri din vara trecuta: Niciun weekend in Bucuresti

Anul trecut am avut o rezolutie simpla, care zicea asa: pe timp de vara, nu stam niciun weekend in Bucuresti.

Niciun weekend de vara in Bucuresti, primele luni

Aventurile noastre weekend de weekend le-am prezentat si pe blog. Doar pana la un punct insa, un weekend arbitrar din august. Urmatoarele weekenduri, pana in septembrie, cand am avut de fapt concediul nostru de vara plin de soare, in Rodos, am decis sa le prezint azi, cum nici nu se putea mai potrivit, intr-o zi ploioasa si friguroasa de februarie.

Dar intai o scurta recapitulare. Pentru noi vara a inceput in ultimul weekend de aprilie.

:: In aprilie si in mai am fost in o sumedenie de locuri din Romania, si un pic la vecinii nostri bulgari, la o balaceala in ape termale.

:: In iunie am continuat cu vizite la Snagov, Mamaia, un weekend trip in Sicilia pentru a face cunostiinta cu vulcanul Etna si o excursie in Moldova cu hiking pe Ceahlau.

:: In iulie si august mi-am serbat 30 de ani in Londra, Lucas a devenit un mic speolog vizitind Pestera Ialomitei, a studiat indeaproape Babele si a inotat pentru prima data, alaturi de noi, intr-un lac vulcanic, la Sf Ana. Fara bebe am avut o excursie superba in Palma de Majorca, pentru cateva zile insorite si relaxate.

Ultimele saptamani de vara ne-au gasit tot plecati din Bucuresti

Dar vara pentru noi nu s-a sfarsit aici…

:: al treilea weekend de august

Am decis sa ne relaxam 2 zile la Poiana Brasov. Hiking cu bebe, si inot in piscina hotelului Alpin. Plus un super masaj pentru o mama obosita.

:: al patrulea weekend de august

Am pornit intr-o excursie in Austria. Prima destinatie: Gastein. Aer de munte, un hotel superb cu aer rustic si ape termale cat cuprinde.

:: primul weekend de septembrie

Am fost pentru 2 nopti la Sonnentherme, sau cum au interpretat austriecii (si au facut bine!) paradisul acvatic pentru copii. Bonus: toate piscinele si topoganele sunt pline de ape termale. Duminica seara am poposit un pic si in Viena, inainte de a ne indrepta spre aeroport, ocazie cu care domnul bebe a facut cunostiinta cu papusile cerate de la Muzeul Madame Tussaud’s.

:: al doilea weekend de septembrie

Tatal celui mai mic shopaholic alearga pe Transfagarasan Transmaratonul, editia 2012. Eu sunt copilot, acompaniindu-l la volanul masinii.

:: al treilea weekend de septembrie

Ne gaseste in ultimele zile ale concediului nostru de vara, in Grecia, in insorita Rodos.

:: penultimul weekend de septembrie

O excursie planificata spontan vineri seara in imprejurimile Buzaului. Din program: plimbare la Vulcanii Noroiosi, calarie, dormit in butoi La Butoaie, si intoarcerea prin Brasov cu o scurta escala la Paradisul Acvatic.

:: ultimul weekend de vara

Este petrecut in Roma, cu plimbari printre ruinele antice, dorinte bine specificate la Fontana di Trevi si o fuga pana la malul marii.

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare