Sus
  >  Calatorii cu copii   >  Locuri faine si izolate de cazare pe culoarul Rucar-Bran

Cuvintele cheie la calatoriile de la acest sfarsit de primavara-inceput de vara in Romania sunt „izolare” sau „distantare sociala”. Asa ca am pregatit cateva sugestii, testate de catre noi, de cazari faine intr-una din cele mai frumoase zone din Romania: culoarul Rucar-Bran.

Casuta Bunicii, izolare deasupra Bran-ului

Situata pe dealul Simon, deasupra Bran-ului, Casuta Bunicii iti ofera distantare sociala intr-un peisaj minunat, intre Piatra Craiului si Bucegi, intr-o curte verde si intinsa, loc nu mai bun pentru copii sa alerge in voie. Casuta Bunicii are doua camere si un living, ideala deci pentru o familie cu doi copii, asa cum suntem noi, dar apropiate una de cealalta sunt doua casute, identice, daca vrei sa calatoresti cu o familie mai extinsa.

>> Rezerva Casuta Bunicii aici

Casa Konigstein, un loc fain de cazare pe culoarul Rucar -Bran

Din piatra si lemn, Casa Konigstein te asteapta in satul Sirnea, printre dealurile verzi de pe culoarul Rucar Bran. Noi am fost impreuna cu familia extinsa, si am incaput perfect. Ne-au placut tare mult detaliile de decor traditionale, covoarele colorate, semineul si living-ul spatios.

Amfiteatrul Transilvania, unul din cele mai frumoase locuri de cazare din Romania este pe culoarul Rucar-Bran

Nu este o locatie in care esti singur cazat, Amfiteatrul Transilvania ofera mai multe camere de cazare in doua corpuri separate, dar ai atata spatiu si dealuri verzi in jur incat te poti izola in familie cat ai nevoie pentru a petrece zile la munte confortabil.

Mountain Retreat Fundata

In Fundata de data aceasta, am petrecut un weekend tot in formula extinsa de familie la Mountain Retreat, o vila frumoasa, cu geamuri mari, curte de dimensiuni generoase si un detaliu care a facut deliciul copiilor: o plasa gigantica pe care se puteau relaxa. Cu aceasta ocazie am explorat Fundata si sora sa mai mica, Fundatica.

Ursa Mica, glamping pe culoarul Rucar Bran

Am fost la Ursa Mica la vechea locatie la Nucsoara, o prima experienta in familie la cort, si recent i-am revizitat si in noul lor loc, pe dealurile din satul Ciocanu, pe culoarul Rucar Bran, si de fiecare data ne-am intors relaxati dupa un weekend petrecut doar in aer liber, in corturile confortabile de glamping.

>> Rezerva o noapte de glamping la Ursa Mica

Acum, la final de lista, e momentul meu sa intreb: ce alte cazari faine si izolate mai stiti pe culoarul Rucar-Bran, sa ne recomandati pentru un weekend viitor?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare