Sus
  >  Descopera Romania   >  Banat   >  Cu copiii la Piata de Craciun de la Timisoara

A venit Mos Nicolae, si unul dintre cadouri a fost o mini-excursie tematica, asa cum facem an de an, la o piata de Craciun din Romania. Daca anul trecut am fost la Oradea si acum doi ani la Iasi, anul acesta am ales Banatul si Timisoara pentru a explora, impreuna cu copiii, o noua Piata de Craciun.

In Timisoara, Piata de Craciun se desfasoara in centrul pietonal, Piata Victoriei si Piata Libertatii, si are dimensiuni mai generoase decat ne asteptam. In Piata Victoriei sunt mare parte a casutelor cu mancare, vin fiert si decoratiuni or cadouri. Tot aici, in fata Operei Nationale Timisoara este amplasata scena pe care au loc in weekend-urile de decembrie concerte.

In Piata Libertatii in schimb sunt organizate distractiile pentru cei mici: carusele, un Mos dornic sa faca poze si un patinoar incapator. Plus vin fiert delicios pentru cei mari!

Piata Unirii si Bastionul Cetatii au fiecare in mijloc un impunator brad cu beculete. Si de altfel, intreg centrul Timisoarei este pregatit in straie si decoratii de Sarbatoare.

In plus, seara in Piata Libertatii atmosfera are un strop in plus de magie: fiecare cladire are parte de proiectii luminoase, cu reni si fulgi de nea.

Dupa cea de la Timisoara, ce piete de Craciun din Romania ne mai recomandati sa vizitam cu copiii anul viitor?

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare