Sus
  >  Calatorii cu copii   >  O fuga la Marea Neagra in extrasezon: Plimbare pe faleza in Eforie Nord

Eforie Nord e una din cele mai aglomerate statiuni in timpul sezonului estival. Desi plaja a fost marita subtantial, aproape ca nu poti vedea nisipul de miile de prosoape si sezlonguri care se bat pentru un loc cat mai aproape de apa marii. Altfel sta insa situatia in extrasezon, cand Eforie este glorios de goala, faleza e pustie, si esti doar tu, nisipul si marea.

Dezavantajul major intr-o vizita extrasezon in Eforie ar fi ca restaurantele cam sunt cu toate inchise, dar si hotelurile, dar Constanta, Agigea sau chiar si Mangalia nu sunt foarte departe si au toate facilitatile turistice necesare, asa ca poti cu usurinta veni doar pe zi in Eforie Nord, pentru o plimbare pe faleza inalta, ce o vei gasi pustie, sau pe plaja lata, acum una din cele mai generoase ca dimensiuni plaje din Romania.

Nu sunt multe hoteluri deschise in extrasezon insa in Eforie Nord. Din 1 mai incolo, o optiune de hotel este Pasha, chiar pe faleza, cu vedere minunata direct spre mare, deasupra scarilor inspre plaja. Aici urmeaza sa ne petrecem 1 iunie in acest an. Puteti rezerva un sejur la mare in Eforie Nord pe hotelpasha.ro.
Tot anul o optiune din Eforie Nord, partial, fara toate facilitatile, cred doar deschis in extrasezon, este hotel Europa, unde de altfel am innoptat si noi cu copiii intr-un octombrie.

Ce mai poti face la noi la Marea Neagra in extra sezon? Am mai multe idei pentru tine in articolele de mai jos:

>> Citeste despre o plimbare in offseason in Mangalia si ce poti vizita acolo
>> Idei de plimbari pe langa Marea Neagra in afara de plaja
>> Plimbare pe faleza din Constanta si o vizita in Centrul Vechi

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare