Sus
  >  Descopera Romania   >  Jurnal de bebe calator: Ema a implinit 1 AN!

La sfarsitul verii, pe cand eram in vizita la Mos Craciun in Laponia si treceam peste Cercul Polar, Ema a implinit un an. Un an care a trecut extrem de repede, plin de voie buna, joaca si calatorii, cum ii sade unui bebe calator. Asa ca petrecerea (cu taiat de mot si rupt de turta, tort si distractii) am facut-o in primele zile insorite ale lui septembrie, la un loc de joaca nou deschis, In picioarele goale, plin de iarba verde si jucarii colorate.

 

Cum era si firesc pentru asa bebelusa calatoare, tema petrecerii au fost fix vacantele si voiajele, si am facut o harta cu plimbarile Emei prin Europa (pentru ca inca nu a iesit de pe continentul nostru). Am facut un print cu harta Europei, si am prins poze din fiecare luna de viata a Emei, in locatia vizitata cam pe atunci. Pentru copii am pregatit cadouas cate o eticheta de bagaj (sau de ghiozdan de scoala ori gradinita). Pentru calatorii fericite prin copilarie!

Tort de bebe calator de 1 an

Tortul a fost in ton bineinteles, 2 valizute una peste alta, branduite cu tarile in care fusese Ema pana atunci, decorat cu un glob mare si o masina bleu, ca tot suntem fani roadtrip-uri in familie. Lucas a ajutat-o pe mica sarbatorita sa sufle in lumanare.

A ales si de pe tava, dupa mici ezitari, si, pentru ca tocmai se intorsese din Hammerfest, orasul ursilor polari, unde isi intarise pasiunea pentru pufoasele mamifere polare, bineinteles primul ales a fost un mic urs polar de plastic, probabil semn ca vom mai voiaja impreuna in zone arctice si polare, ca tare ne place se pare la frig.

Inca niste poze de la petrecere:

Poze: Kinder Studio

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare