Sus
  >  Destinatii   >  3 hoteluri deosebite in Islanda, perfect integrate in peisaj

Peisajele fenomenale si unice din Islanda sunt, uneori, complementate de experienta unui hotel deosebit, cu arhitectura perfect integrata in mediul inconjurator. Si azi vreau sa va povestesc despre 3 dintre ele, testate in cateva din incursiunile noastre pe insula focului si a ghetii.

ION Adventure Hotel, la limita Parcului National Thingvellir, aproape de Reykjavik

Membru al retelei DesignHotels, ION Adventure Hotel, cu arhitectura sa minimalista, este perfect integrat in peisajul vulcanic, acoperit de muschi, ai zonei. De la ION poti vizita usor zona de sud a Islandei, e doar la o ora de condus de Reykjavik si de intreaga peninsula Reykjanes. Poti chiar avea, in aceasta perioada, o intalnire aparte, cu un foarte fioros vulcan in eruptie.

O piscina calda, sub hotel, completeaza experienta cazarii la ION Adventure Hotel.

>> Cauta rezervare la ION Adventure Hotel

Hotel Laxa, pe marginea lacului Myvatn

Intr-un stil minimalist construit, Hotel Laxa a fost alegerea noastra de cazare pentru explorarea fantasticei zone a lacului Myvatn si pornirea pe Diamond Circle, unul din traseele de roadtrip faimoase din Islanda. Lacul iti este chiar sub geamul camerelor, si intreg peisajul deosebit al zonei este parte din hotel datorita geamurilor cat intreg peretele. Practic, nici nu ai nevoie de decoratiuni sau picturi pe pereti, de aceea stilul intregului hotel este unul foarte simplu, aproape monocrom, pentru a pune si mai bine in lumina zona inconjuratoare.

>> Vezi oferte la Laxa Hotel Myvatn | Cauta si alte hoteluri in zona lacului Myvatn

Siglo Hotel, in poate cel mai frumos orasel din Islanda, Siglufjordur

Daca primele doua hoteluri despre care am vorbit in articolul acesta sunt contruiste intr-un stil minimalist, Siglo Hotel este cat se poate de traditional, din lemn, vopsit in verde, in vechea marina colorata din Siglufjordur, vechi sat pescaresc al Islandei.

Siglufjordur este pe Artic Coast Way, drumul cel mai nordic al Islandei, pe peninsula Trolilor.

>> Cauta oferte la Hotel Siglo | Vezi ce alte disponibilitati de cazare sunt in Siglufjordur

Acest post poate contine linkuri afiliate. Textul si pozele pot fi preluate doar cu acordul travelista.ro.
Pentru discutii antrenante despre calatorii in familie, te asteptam si pe facebook, in Grupul calatoriilor in familie. Grupul Familiilor Calatoare